11 aylık, deliler gibi emekliyor durduramiyoruz surekli emekliyor surekli duvarlara koltuklara tutunarak sıralıyor hep hareket hep bi devinim😄 aynı odada 15 dkdan fazla duramiyor her odaya oyuncaklarini koydum kendi kendine oynuyor onlardan sıkılınca baska odaya geciyor onlarla oynuyor. Beni pek aramıyor biraz bağımsız bir bebek. Oyuncaklarıyla verimli oynuyor halkaları geçirebiliyor muzikli oyuncaklarının dugmesine basip acabiliyor sıkılınca degistirebiliyor blokları ust uste koyuyor. Ilk adim arabasiyla yuruyebiliyor. Biz ne yersek ona da salcasiz tuzsuz halini yapiyorum kendi yiyor. Corbalari ve kasikla yiyebilecegi seylerden hoslanmiyor katı seyleri kendi yemek istiyor illa. Tavuk makarna pilav kirmizi et balık mercimek mücver gibi seyler yiyor. 8 dişi var. Baba dede meme gel gel mama diyor. El hareketi yok alkış bay bay gibi seyleri henüz yapmıyor surekli ugrasmama ragmen. Ama bir suredir ailemleyim annem surekli gel babasi dedigi icin elini acip kapatarak gel baba baba yapmayi öğrendi.