uykucukoala Kızlar iyi akşamlar soğuk algınlığım vardı taze zencefil ile iki günde geçti çok şükür ama boğazda kaşıntı kaldı böyle gıcıklanma yapıyor özellikle gece öksürüyorum gündüz pek bişey yok ne iyi gelir bu boğaz kaşınmasına lütfen yardımmmmm🥺🥺
TospikOglusum uykucukoala geçmiş olsun öncelikle .elma sirkesiyle gargara yaparsan çok iyi gelir bana yatıyor ama ins seninde işini görür🤗🤗
uykucukoala TospikOglusum teşekkür ederim 🤩kendi yaptığım doğal elma sirkem var onunla mı yapayım yoksa hazır sirke ile mi
uykucukoala TospikOglusum ben değilde eşim ziraat mühendisi bende tarım okuyorum ziraatte tamamlamayı düşünüyorum 😅 bu arada sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum
TospikOglusum uykucukoala oy maasallhh çok yönlü meslek ve eşle aynı mesleğe hayranlık ne güzel .peki öğretmenlik yapiyo musunuz?
uykucukoala TospikOglusum ayy mesajını yeni gördüm canım hiç telefona elim değmiyor elma sirkesi basit tam da mevsimi elmaları al güzelce yıka 5 litrelik bi cam kavanoz al onu da sterilize et elmaların çekirdek kısımlarını ayıkalayıp küçük küçük doğra içine hazır su koy tamamen ağzına kadar doldurma elinde bal yada pekmez varsa bi su bardağı kadar koy yoksa şeker koyabilirsin eğer çevrende doğal sirke yapan biri varsa bir bardak da sirke koy ağzına bi tülbent ört lastik tak sabah akşam karıştır ve koyduğun yer soğuk olmasın mümkünse sıcak odada olsun yoksa fermente olmaz elmalar dibe çökünce karıştırmayı bırak ana oluşmaya başlayacak o ana oluşup da dibe çökünce o da süzüp kullanabilirsin ama bu dediğim süreç 3 aylık bir süreç
uykucukoala TospikOglusum bu arada canım doğal sirke bulamazsan da 20 tane kadar nohut at ama dediğim gibi sıcak bi yerde olması mühim yoksa fermente olmaz
TospikOglusum uykucukoala hiç onmli değil cnm bebisler var sonuçta💕ekran görüntüsü aldım yapicam mutlaka çok teşekkür ederim çok çok Makbule geçti🥰🤗