Mevos01- 5 aylık kızım süt alerjisi. Yavaş yavaş tadım yapıyoruz.bal kabağı yedirdm üç gün önce çok büyük reaksiyon gösterdi. Yüzü kızardı pişik oldu ve pişiği ileri derecede. Ne yaptıysam geçmedi yardımcı olur musunuz ne iyi gelir
Alinduru Mevos01- bal kabağı maalesef çok alerjik ben 11.ayda denedim bize de çok pişik yaptı havalandırıp krem kullanmaktan başka çare olmuyor bir de tabi kabağı kesmek gerek, ama diğerleri için bilgim yok 🙄
__AsyaM__ Mevos01- Canım bu kremi tavsiye ederim gerçekten hepsinden iyi kızımında ileri dereceydi pul pul olmustu artık bezi açık uyuyordu bepanthol ve diperleri bi ile yaramadı bunu alarbilirsin hemen geçiriyor 16₺ civarı
Duygu01 Vla benim kızımınki kaynamış su dökülmüş gibi oldu resmen herşey denedim trivacort krem ve trysod krem sayesinde geçti
Mevos01- Balkizlarim dedim bir süre ara verelm dedi bir kaç krem önerdi fakat bı etkisini göremedik hala
Mevos01- Alinduru hiç bilmiyordm doktor tattirabilirsin diyince denedm ama iki gündür perişan halde bebeğm,😔
220520B Benim yeğenim olmuştu mantar pişiği dediler ne yaptıysa ablam önüne geçemedi en sonunda duymuş etrafından margarin denedi hiç eser kalmadı bence sizde yapın yeğenim maşallah toparladı kendini ☺️
Linaa_Gamzee Bende gıdaya yeni geçtim benim bebeğimde balkabağından sonra kabız ve pişik oldu. Doktora götürdüm çünkü pişik ilerledi kanıyordu artık. krem verdi geçti 2 3 güne.