arimbalim_248 Kızlar merhaba kızıma kak tahlili yaptırdık çok ağladığı için sonuçlardan gaitada amip olanın karşısında çıktı yazıyor ne demek acaba bilen varmı yada yaptırdığınızda sizinkinde ne yazıyordu çok endişeliyim bağırsak enfeksiyomu olacagından
Kkubu80 arimbalim_248 canım amip cok kötü karın ağrısı yapar durmaması normal 2. Ayında bizde geçirmiştik doktorumuz surup vermişti 1 haftada ancaöyle gecti
Ozgeackgz-0 arimbalim_248 flagyl adında bir şurup verdi dr bir hafta kullandık geçti neyden kaynaklanıyor dediğinde banyo suyundan bile kapabilir dedi 🥺
Eslemmomy arimbalim_248 amipse antibiyotik verir benim kendimde çıktı hamilelikte antibiyotik kullandım geçti
arimbalim_248 Kkubu80 ya gerçekten birdenbire çığlıklar atıypr ağlıyor kasıyor kendini iki haftadır böyle
arimbalim_248 Kkubu80 iştahsızlık da yapıyor biz gaz sanıyoruz da sanırım karnının ağrısından sizde de varmıydı iştahsızlıkmama içememe
arimbalim_248 Ozgeackgz-0 sizinkinde ne yazıyordu o bakterinin karşısında bizde pozitif felan yazmıyor çıktı yazıyor
Kkubu80 arimbalim_248 yok canim atmisimdir kağıdı 4 ay oldu çünkü gecireli biz gaitada amip- pozitif yazıyordu
Pnarferah arimbalim_248 detay kısmı felan olması lazım laboratım ben sonuçta çıktı yazmaz pozitif ya da negatif yazar
arimbalim_248 Pnarferah ya bende öyle düşündüm de kafam karıştı yinede peki bu çocuğun ishali karın ağrısı neden ya