Sumeyyebaglan Bebeğim bir buçuk aylık. İki gündür gazı çok pis kokuyo. Meme veriyorum bide günde bi kez mama. Kakada yapmıyo iki gündür. Bugün memede kendini parçaladı ağlamaktan aynı zamanda mama yerkende kafayı yiycem neden sizce yaa😭😭😭
KahramanAnne Sumeyyebaglan gazı vardır muhtemelen zeytin yağıyla karnına masaj yapın karnını ovalayın ayaklarını karnına doğru bastırıp çekin
ZyNpYigit Sumeyyebaglan yediklerinzden mynakli olbkir gazi olablir meme emiosa 10 gun tuvaletni upamanasi norml
Sumeyyebaglan KahramanAnne yapıyorum sürekli sabahta poposuna karnına zeytinyağı sürdüm masaj yaptım😞 gaz ilacıda kullanıyorıum acaba kabız mı oldu ya
Sumeyyebaglan ZyNpYigit meme emiyo ama belki açtır diye dün iki kez zorla bugünde iki kez mama verdim yapmadı hiç acaba kabız dalan mı oldu diye düşündüm😞
Rivadan_35 Sumeyyebaglan canım endişelenme benimde bebeğim aynı şekilde gazı çok pis kokuyor ve kakası da. Bende korktum doktora sordum. Dedi ki bana anne sütü alan bir bebeğin gazı da çişi de kakası da kokar endişe edilecek birşey yok rahat ol.
Rivadan_35 Sumeyyebaglan canım yaaa inşallah yapar ama mamadan kaynaklı olacağını sanmam benim bebede 2 aylık arada mama vermişliğimde oluyor. Kabızlık hiç yaşamadı
Rivadan_35 Sumeyyebaglan birde masaj yap istersen karnına zeytin yağıyla acı elma yağı var aktarlarda onunla ayak altına masaj yap çok üzülüyorum yaa minicik bebeler acı çekiyorlar yaaa inşallah biran önce rahatlar 🙏🙏
AybarsMomy Sumeyyebaglan soğuk sıkım çörek otu yağıyla ayaklarının altına masaj yap . Bacaklarını karnına ittirip çek. Mamasını içine çay kaşığının ucuyla hemen zeytinyağ damlatabilirsin. Ben ilk üç ay gaz probleminde böyle yaptım gaz damlası da kullanıyorduk. Çok şükür geçti artık🙏 ama 3 ay çok zorladı gerçekten
Esmabetul Sumeyyebaglan eğer kabız ise bebeğin poposunu kulak çöpünun ucuna zeytinyağı sürüp uyarı verinn hemen yapacaktır tuvaletini bizimde kabızdi doktorumuz önerdi çok iyi geldi
KahramanAnne DerinMelekAnnesi bize de doktorumuz önerdi masaj yapmamız için içirmiyorsun sonuçta karnına masaj yapacaksınız siz bilirsiniz yine de