Meva_ Hanımlar kızım 5 ay 1 günlük. Havucla tadıma başladık 3. Gündü bugün bir.sorun yaşamadık allerjik gibi. Şimdi diğer besin tadimini yarın mi yapmalıyım yoksa arada birkaç gün geçsin mi tecrübeli annelerden fikir istiyrm neler verdiniz
Mom263 Meva_ ben bir gun ara verdim. Hemen arkasindan deneyen annelerde var ama bir gun mola iyidir baslar baslamaz yormamak lazim bence.🙂
1986ayn Meva_ benim bebegimde 5 ay 2 gunluk havuc verdiniz mi ben yoğurt verdim 3 gün dün havuç verdim ama havuç suyu veriyorum siz nasıl verdiniz
Aselinam Meva_ merhabalar ek gıdaya doktor tavsiyesiyle mi başladınız benim de bebeğim 5 ay 15 günlük acaba erken mi diye düşünmüştüm
Meva_ Mom263 Dimii ağır gelmesin hemen sadece mamayla besleniyr bu arada hiç emmedi o yüzden 5. Ayda tadimlara başlayalım ufaktan dedim
Meva_ 1986ayn 3 gündür havuç veriyorum. Cezvede haşladım iyice sonra çatalla ezip un eleğinden geçirdim iyice küçüldü. Boğazında kalmasından korkuom cunki ilk kez mama dışında birşey yiyor. Bir sıkıntı yaşamadım.1 gün falan ara verip kabak denicem aynı sekilde
Meva_ 1986ayn acil yoğurt mayalamayi öğrenmem lazım yada eşime yaptıracam 😂 yoğurt da vermek istiyrm çünkü
Meva_ Safinazsena bizde sadece mamayla besleniyrz. 1 ay tadım yaparsak 6. Ayda yemeye hazır oluruz diye düşündüm.bakalim nasıl ilerlicem bende bilmiyrm 😊
Minigimmm_01 Hadi bilgilendirin biz de 1 hafta sonra 5 aylık oluyoruz başlasak mı başlayın derseniz nasıl başlayalım tecrübesizim 😀
Safinazsena Meva_ ben bide yedi aylıkken çalışmaya başlıycam o yüzden beşinci ayda yavaştan başlamak istiyorum tadımlara
Meva_ Aselinam hayır doktor hiçbirşey demedi ben kendim verdim zaten çok değil bir çay kaşığı ile tatlı kaşığı arası birşey tadım sadece
Yenidennn tosbikannesiii merhaba, ben hep çatalla ezip içine bi kaç zeytinyağ damlatıp verdim bi sıkıntı olmadi, sonrasında pütürlü yemez diye püre yapıp vermedim
Meva_ tosbikannesiii Evet birazcık koydum zeytinyağı kabız olmasin birde boğazından rahat geçsin diye.
Meva_ Safinazsena Ben 3. 5 aylıkken başladım çalışmaya malesef izinler çabuk bitiyr bir şekilde düzen tutturmaya calisiyrz
Meva_ Hanımlar iki gün aradan sonra patetes havuç kabak verdim azıcık zeytinyağı ile 1 tatlı kaşığı belki ancak yemiştir tadım sonuçta ama az gibi geldi bilemedim. Tabi doymadı arkasından 4 ölçü mamasını yedi