Gorkeminannesiii Bugün başladık damlayı damlattiktan sonra emzirdim damla sütü bozuyomus bebeğin midesinde duyan bilen varmı 😇 😊
BhtrOlcay_ Gorkeminannesiii Ben bir ay kullandım ama oğlum çok kustu hiç beğenmedim bide yapısıda kırmızı olduğundan kusunca üstü başı batıyordu yerlere kdar biz sidefer kullanıoruz içerği falanda paraben içermiyo gayet memnunum.
demir1717 Gorkeminannesiii İçindeki parabenden kusturma veya kabızlık yapabiliyor.Oğluma bestiron alıyoruz 2 yaşında şuan.İçeriği temiz doktorumuz önermişti o zamanlar.
Sedada Gorkeminannesiii canım bende kullanıyorum ac karnına 5 damla çay kaşığıyla veriyorum arkasından da mandilana suyu içirıyorum hemsiremiz öyle kullanmamızi istedi ama cok kusuyor bugün vermedim bakalım kusacak mı diye hiç kusmadi doktora gidip başka ilaç vermesini söyleyeceğim
Gorkeminannesiii BhtrOlcay_ içeriğini okumadim ama bende pek beğenmedim bebeğimde midesini bulandirdi zaten yutamadi 1 hafta kullaniyim olmadı değişirim bebemden önemli değil
melikeet @Gorkeminannesiii içmeden 1 saat önce ve verdikten 1 saat sonra emzirilmiyo diye biliyorum ilacın etkisini azaltmaması için
ZehraKurt Ben kullanmaya başlayınca oğlum çok huzursuz olmaya başlamıştı asla anlamadım neden olduğunu aylık kontrolümüzde doktora söylediğimde doktorum parabenden olabileceğini söyledi. Sidefer kullanıyorum bende gayet memnunum. Bitkisel içerikli 👍
0110-ftm Bizde kullandik cok kustu huzursu,du meme reddi basladi hemen biraktim.Dr giitigimde uygun ilac hangisiyse onu alacagim