Merveninmiskokulusu Kızlar kızımda Konak var bi kaç banyoda bebeyağı yaptım hepsini çıkarmadı bugün kontrole gittim sağlık ocağında ki hemşire karbonat ve sıvıyağla yap dedi yarım saat beklet dedi karbonatı ne kadar koyuyoruz acaba☺️
Mrs_Mert Merveninmiskokulusu ben çay kaşığının ucuyla koymuştum zaten yağı da az dökün. Bu arada sanırım şampuan tam durulanmadığında da konak oluyo 🙄
Emir123ali Merveninmiskokulusu eğer bebeğinin geçmeyen konağı varsa alerji testi yaptır ben artık almadığım şanpuan kalmamıştır mustelanın 3 şampuanını aldım meğerki konak alerjidenmiş
Sehertatar Merveninmiskokulusu benim kzımda da yeni yeni okul aya başladı bebe yapını nasıl kullandın ben bi kes zeytinyağı sürdüm biraz bekledim sonra yıkadım ama geçmedi bide kaşında var kızımın orası nasıl geçecek
Fatmacicek Ben hakiki zeytinyağı surup yarım saat bekletip konak tarağı ile taradım bunu 3_4 kere yaptım geçti çok şükür . Bingildagin üstünü fazla tarayamiyordum icim cız ediyordu oda geçti zamanla .
Merveninmiskokulusu Fatmacicek ya evet bıngıldağın üzerini bende zor tarıyorum elim titriyor ondanda çok çıkmadı o bölge
Merveninmiskokulusu Mrs_Mert bende çok az koyayım canım şampuanı da mustela kullanıyorum elimde köpürtüp sürüyorum ama neden oldu bende bilmiyorum bu Konak
Merveninmiskokulusu Emir123ali Geçmeyen değilde canım ben tararken çok acımasın diye hafif tarıyorum ondan da çıkmıyor daha yeni temizliyorum yani senin ki temizledikten sonra tekrar mı oluşta
Mrs_Mert Merveninmiskokulusu bebeklerde genelde oluyo sanırım ya biz de yaşadık birçok anne de yaşamış 😊
Emir123ali Merveninmiskokulusu evet bende korkuyordum çok taramıyordum ama gitmiyordu baktım kabuklanma tarzı gibi oldu meğerki alerjiymiş hala az bişey var 6 aylık
Merveninmiskokulusu Benimdunyam Kızım üç aylık 2. Ayında az olmaya başlamıştı çok belirgin değildi ben hemen müdahale etmedim son iki haftadır temizlemeye çalışıyorum işte canım temizlediğim yerlerden çıkmadı daha bilmiyorum tekrarlarmı
Benimdunyam Merveninmiskokulusu benim kızım 2. Ay 13 günlğk çok az bişey var nasıl müdahele etmem lazım neler gerekiyor nasıl nir tarak gerek tecrübelisiniz siz ondam soruyorum ☺️😀
Emir123ali Merveninmiskokulusu 2 aylıkken oldu halada az bişey var diyetteyiz inşallahhh geçicek olanda
Merveninmiskokulusu Benimdunyam Ben normal bebek tarağıyla taradım canım Konak tarağıyla değilde bana bebeyağı da sür dedi diğer hemşire istersen sen bi onu dene canım
Merveninmiskokulusu Sehertatar bebeyağını banyodan bi kaç saat önce sür canım sonra tarakla tersine doğru tara benim kızın kulağının arkasında da olmuştu oraya kulak pamuğuna damlattım sürdüm orayı da beklettim biraz onunla temizledim gitti orası ama kafasını hala bitiremedi az az kaldı senin ki daha yeniyse hemen çıkar kaşına da pamukla sürebilirsin canım
Merveninmiskokulusu Mrs_Mert Evet canım genelinde oluyor bıngıldağı koruyor diyor kimisi bazıları da saçların çıkmasına engel olur diyo Konak bilmiyoruz neyden oluyor 🤷🏻♀️
Esti Merveninmiskokulusu cok vardi oglumda ben de az az yapiyodum bi gun karar aldm hepsini temizlicem diye.bolca zeytinyagi sürdüm beklettim 15dk. Sonra bebek taraklari oluyo ya firca degil onun yaninda olan disli tarak. Onunla ters ters taradm 2saat ugrastm ama bi tane bile kalmadi cok guzel oldu. Acisa bagirirdi hareket ederdi hc sesi cikmadi yaparken
Merveninmiskokulusu Esti Bende ondan korkuyorum acımıyor herhalde dedim ama temizlerken baya azaldı bir tek bıngıldağın üzerinde yoğun var canım