Cansu_levnt0809 Oğlum dün akşamdan beri hiç durmuyo ağlıyor 10-15 saniye sonra duruyo ,çişini bekledim yaptığı zaman ağlamaya başladı çişi bitti ve durdu acaba idrar yolu enfeksiyonumu hanımlar 😞
Kbrmrc Cansu_levnt0809 damla damla yapıyorsa pipi ucu tıkanmıştır canım hemen üroloji doktoruna götür açsın orayı sonrada sünnet ettirin 🌸
ebruuplt Cansu_levnt0809 benim oğlumda geceden beri on dakika uyuyor sonra aglıyor altını açana kadar aglıyor bazen biraz idrarını yapıyor tek sonra ağlamıyor cişini yapıyor yine aglıyor acaba enfeksiyon mu bu ya😥
Efulim_52 Cansu_levnt0809 bitik diyolar pipide darlık oluyor öyle bişedir büyük ihtimal. Benim oğlumda da vardı sünnet olunca geçiyor
Durunil123 Cansu_levnt0809 idrar tahlili ve idrar kültürü vermenizde fayda var. Benim kızımda bu şikayetler vardı 10 gün oldu antibiyorik kullandık tam düzelme olmadı şimdi kültür verdik kültür sonucunu bekliyoruzz. Erkek bebeklerde pipi ucuyla ilgili bişeler olabiliyormuş o konuda bi bilgim yok. Tahlil vermenizde fayd var çok geçmiş olsun
Cansu_levnt0809 Kbrmrc yok canım damla damla yapmıyor kolladım onu sadece çişini yaptığı zaman ağlıyor 😔
Cansu_levnt0809 Durunil123 2.5 aylık bebeğim antibiyotik tedavisi başlamaz gibime geliyor ,yarın getircem doktora bakalım hayırlısı neyse inşallah birşeyi yoktur çok endişeleniyorum 😞
Tulinakrep Cansu_levnt0809 kızım 1,5 aylıkken başladı idrar yolu enfeksiyonu İçin antibiyotik kullandık bebeklerde başka şekilde tedavi olmuyor
Durunil123 Cansu_levnt0809 çok geçmiş olsun burdan bilgi verin bizede. Endişelenmeyin antibiyotik tedavisi çözer. Ama ben 10 gün öncesine gidebilseydim eğer direk idrar tahliliyle birlikte idrae kültürü de bakılmasını isterdim. Asıl bilgiyi kültür veriyor çünkü.
Cansu_levnt0809 ebruuplt benimkide öyle canım ya yarın getircem doktora bakalım ne diycek inşallah yoktur birşeyleri bebeklerimizin ya 😔
Cansu_levnt0809 Durunil123 iki üç gündür öyle ben dedim hani büyüyor falan ikinci ay atağıdır ama değil yani yarın bakıcam idrar yolu enfeksiyonumu değilmi diye 😓
ebruuplt Cansu_levnt0809 inşallah valla dün geceden beri uykusuzum artık düşüp kalıcam diye korkuyorum 🙁🙁
Tulinakrep Cansu_levnt0809 vücudu ürettiği için 8 aya kadar devam etti şuan 1 buçuk yaşında şok şükür iyi böyle zamanda hijyen falan çok önemli
Deletedmom63 Cansu_levnt0809 idrar yolu enfeksiyonu varsa eğer böbreğe kadar atabiliyor eğer erkenden gitmezseniz kendi kızımdan biliyorum birde ateş eklenince daha da fena olunuyor daha tam hatırlamıyorum 3 hafta filan olmuştur bu yüzden kızım havale kriz geçirdi lütfen aksatmayın hastaneye gidin Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah