Deletedmom414 Minikprensefe benimki emeklemiyor tutunup nasıl kalkıyor? Koltuğa falan tutunup kendimi kalkıyor yani o da yok şuan. Ama kilosu fazla ondan sanırım hantal
Sevilayy_1 Minikprensefe 6 aylıktan beri sürünürdü sonra emeklemeye başladı 8 aylık bişeyler tutar kalkardı hatta bi iki adım bile atardı ama yürümesi yaşına nasip oldu 😍kızlar daha konuşkan oğlanla daha çevik olabiliyo😍😇
zeynep_krktk Minikprensefe Maşallah benim 16 aylık oğlum var 11 aylıkken emeklemeye başladı 15. Ayındada yürümeye başladı
GoGirl Minikprensefe emekliyordu ama tutunup kalkmayi daha sonra yapti 8 9 aylarda 10 aylikta yurumeye basladi
Minikprensefe Deletedmom414 benim oğlum koltuklarında örtü var mesela onlara tutamasak kendini kaldırıyor sehpa var sehpanın ayakalrindan tutunup kalkıyor
1663 Deletedmom414 benim oğlumda kiloluydu ama 8 aylıkken koltukları tutunup yürüyordu 9 aylıkken yürüdü tek basına desteksiz. Doğduğunda da kilolu dolmuştu.
Minikprensefe Deletedmom414 oo bende endişe ediyorsun benim oğlumda 8 kilo 600 gram doğum kilosu kaç sizin biz 3320 granmla doğduk
Minikprensefe GoGirl benim oğlum şuan kalkıyor ama bakalım yürümesi ne zaman olucak sanki yaşından önce yürüyecekmiş gibi geliyor
GoGirl Minikprensefe olabilir bende hep oyle dusunuyodum cunku ayakta desteksiz durabiliyodu ve cesaretliydi