Pamuk_annesi54 Sevgili anneler kızım 4 aylik 2 aylikken emmeyi birakti maaselef .. aptamil kullaniyorum arada da arı mama vermek istiyorum sizce ne kadar vermeliyim de bebegim doyar ?
Baharuras-21 Pamuk_annesi54 ben hero baby sütlü muzlu pirinçli veriyorum 4 ay itibariyle yazıyor üstünde bende sadece mama veriyorum bebelac golf ek gıdaya başladık tadımlarla kilosu az doktor başlattı ek gıdaya bu mama da kilo aldırmıyor aptamil nasıl acaba
[silindi] Pamuk_annesi54 ben arı mama kullanıyorum ama açıkçası 11 aylık oglum var hep emdi 8 aydan itibaren verdim ben oda geceleri uyumadan veriyorum 3 yemek kaşıgı ve su koyup pişiriorum içine muz ve armutta ekliyorum bazen elma gibi yiyip uyuyor gece çok kalkmıyo arı mamadan memnunum ama diger mamaları hiç denemedim sizin bebiş küçük o yüzden bilemedim
Nesiberva Pamuk_annesi54 Bebeğim 5 ayına yeni girecek pirinç unu arı mama hero baby doğumdan itibaren biberon maması anne sütü ve kavanoz mamalardan veriyorum bi yan etkisini görmedik
Pamuk_annesi54 Baharuras-21 ben aptamilden memnunum kilo alim icin iyi bir mama benim doktorumda ufaktan basla dedi ek gidaya elma suyu ev yapimi yogurt havuc suyu filan ama bunlardan az verecegim icin aptamilin yanina arı mama vermek istiyorum bugun 2 yemek kasigi yedi fakat az mi cok bilemiyorum
Baharuras-21 Pamuk_annesi54 ben bir yemek kaşığı veriyorum oda gece maması olduğu için akşam veriyorum kabız olmasın diyede kendi mamasına az zeytinyağı ekleyebilirsn aptamilin hangisi acaba birçokçeşit var
Pamuk_annesi54 Miraykiz58 bende mamanin uzerinde yazilan 3 cay bardagi 2 .5 tepeleme yemek kasigiyla yaptim
Baharuras-21 Pamuk_annesi54 resmini atabilirmsn cnm genelde nutricare comformil yazıyor düz olanı nasıl oluyor nerden alıyorsnz
Ikrazumra19 Pamuk_annesi54 aptamilin icerisinde ki vitaminler ari mamada olmadigi icin siz bilirsiniz bu size klmis
Pamuk_annesi54 [silindi] sizin masallah büyük bende bilemedim emin olamadim etrafimda cok var sadece ari mamayla doyuran ama benimki aptamilde içtigi icin miktarini bilemedim sadece
Pamuk_annesi54 Nesiberva veriyorsunuz da misal ben aptamilde kullaniyorum ne kadar vermeliyim arı mamayı onun cevabini arıyorumm
Nesiberva Pamuk_annesi54 gün de üç kere verebilirsin bence sabah öğle akşam şeklinde ölçüleri üzerinde yazıyor zaten