Sehertatar Kızlar bebeğim emmiyo fazla doymadan bırakıyo bende sütümü sağıp biberonla veriyorum ama bazen kızımın içeceğinden fazla sağıyorum kalan sütü bir sonraki sağdığım süte karıştırıp verebilir miyim bişey olur mu
Prenses_annesi22 Sehertatar canım süt dışarıda oda sıcaklıgında 3 saat dolapta 3 gün durabılıyor eger verıdıgın sut 1-3 saat arasında kaldıysa sagdıgın sütü 3 saat ıcınde verebılırsın karıstırıp ama gectıyse once sagdıgın süt 3saati dök gtsın
Kelebegimmmm Sehertatar sütleri sakın ziyan etmeyin. Aynı günün sütleri aynı ısıdayken birleştirilir. Ama meme reddi olmasn sağmasanz daha iyi
Hunilianne Sehertatar eski sütle yeni süt aynı soğuklukta ise karışabilir aynı günün sütleri olacak sadece ona dikkat et. Ama bebeğine biberonla verirsen memeden daha çok uzaklaşır haberin olsun
ikizlerinannesi2985 Sehertatar ben mesela sağıyorum dolaba koyuyorum. 3 saat sonra tekrar sağıyorum dolaptaki süte ekliyorum. Bunu da yenidoğan yoğun bakım doktoru yapabileceğimi söyledi.
Sehertatar Prenses_annesi22 sağıp dolaba koyuyorum canım uyanmasına yakın ısıtıyorum veriyorum az kalanı bir sonrakiyle karıştırsam olur mu ki ikisi de dolapta sonuçta
Sehertatar Kelebegimmmm göğsüm dolu doluyken emiyo ama az gelmeye başladığında bırakıyo doymuyor ne yapayım ilk günler sütüm gelmedi biberona alıştı en azından mama vermemeye çalışıyorum bu şekilde
Kelebegimmmm Sehertatar zamnla emmeyi tamamen bırakabilir biberonla. Sağıma gelince çok yıpratıcı ve düzenli sağmayınca hemn azalıyr
Prenses_annesi22 Sehertatar olmz cnm bısey ne olcak dısarda klmıs olsa 4 saat dıcem karstırma onla onu ama oyle degıl sorun olmz