zeynepalp Planetree Nasıl bir psikoloji oluştuysa bende 2 doğum yaptım ikisinde de kontrole gitmedim. Spirali bile anca doğumdan 14 ay sonra taktirabildim 😂
hunilimomm Planetree ben 6 ay sonra felan gittim oda şikayetim olduğu için şikayetin yoksa gitme bence canım
Planetree hunilimomm ya şuan hastalık çok fazla bir rahatsızlığım da yok zaten rahime 40.gün bakmıştı ama smear yaptırmamıştım.İşde içimde rahat etmedi o yüzden sizlere sormak istedim🤣 ben en iyisi biraz hastalık azalsın öyle giderim hem smear için hemde kontrol amaçlı
Lovelymonandson Planetree Doğumdan 40 gün sonra kontrole gittim alttan muayene ederken smearde aldı oda aradan çıktı. Bence kesinlikle gitmelisin rahmine bakılıyor toparlanıp toparlanmamş mı ona göre ilişkiye girebilirsin diye onay veriyor doktor
1994ozg Planetree hayır 40ımdan sonraki kontrole bile çağırmadı gereksiz görüyordu. 1 hafta sonra çağırmıştı o kadar iyi ki de böyle yapmış
Lalin Planetree ben yaptırdım. Doktorum zaten muayene sırasında sohbet ederken hemen alıverdi örneği 😂 anlamadım bile. siz de yaptırın bence. Doktorunuz istediyse vardır bir bildiği.
Eesay Planetree beni doktorum doğumdan 6 hafta sonra çağırdı. Dikiş ve genel kontrol yaptı rahmime baktı. Smear testi yaptı. Rutin olarak herkese doğum sonrası yapıyormuş. Ama korkmayın 5 saniyelik bir şey acı falan hissetmiyorsunuz
Emirece Planetree Benden de istedi bende gitmedim korktuğum için ama şuan mantar çıktı ilaç kullancam 3 gün onunla alakalı bişey değildir inşallah diyorum doktorun dediğini yapmadım diye
kydngr Planetree benim doktorum da önerdi ben de yaptırdım. Korkulacak birsey yok canım. Evet o çatala çıkmak zaten bir sorun ama senin iyiliğin için 🤗
aggubebek benim kesi yerim okadar acıyordu ki mecbur 4 ay sonra pandemi de olsa, hastaneye gitmem gerekti. Smear çok basit gerçekten hissedilmiyor bile sadece sonrasında hafif bir kanama oldu mu sizlerde de?
sarpinko Planetree bir sene sonra gttm ben.haberim bile olmadi smear testi aldigindan.smear aldim on gune cikar sonucu dedi😅 ki ben panik atak biriyim catala oturma muayene konusunda