ebruuplt Arkadaşlar İzmir’de kalça cıkıklgı için hangi hastaneye gittiniz fiyatı ne kadardı bir de önce normal kontrole gidip sonra gün mü veriyorlar direk yapıyorlar mı
MomSongul ebruuplt canım ben İzmirde değil İstanbuldayım amw yine de cevap vereyim belki işine yarar. Ben direkt gittim çektirdim. Randevüya gerek yoktu. Ama tabi İzmirde nasıl oluyor bilmiyorum 🤷♂️
Dilanbulut ebruuplt izmirde bilmiyorum ama doktora gidiyorsun seni ultrasona gönderiyor orda bakılıyor cikti doktora gidiyor ultrasona bakan olup olmadigini soyluyor soylemesede doktor söylüyor yani bizde öyle oldu
Giizzeemm ebruuplt 9 Eylül doktora gidiyorsun o sana gün veriyor o gün gidiyorsun hemen çekiyorlar ücret ödemiyorsun
MomSongul ebruuplt radyolojiydi galiba tam hatırlamıyorum ama. Biz 235 tlye yaptırdık diğer hastane ücretleri nasıl bilmiyorum 🌼
Yasemnyusra Çocuk doktoruna randevu aldık o bizi yönlendirdi direk ultrasona gittik orda ölçtüler sonuçlar doktora gidiyor zaten tekrardan yanına gittik ona göre sonucu söyledi özel e gittik 300 tl kalça testi muayene 60 tl