ATC Kızlar bugün topuk kanı aldılar saat 2 buçuk gibi sonra eve geldik saat en son saat 4-5 gibi emdi ve uyudu yaklaşık 2-3 saattir uyanmıyor ve emmiyor ağzına alıyor memeyi ama emmiyor ya da 1-2 kere çekip bırakıyor uyanmıyorda böyle olması normal mi napıcam bilmiyorum 😔
Hilalak00 ATC benım kızımda on gunluk sarılıgı var 14 cıktı hastaneye gıdıp geldıgımız gun saatlerce uyandıramıyorum oturup aglıyorum hatta onu oyle gordukce yoruluyomu neyden oluyo anlamıyorum bende sagıp kasıkla verıyorum sütü ac kalmasın dıye
ATC Bilgeninannesi Hilalak00 kızlar saat 8 de bide 10 da emdi bi daha da emmedi biberonla verdim 10 ml içti sonra hemen çıkardı inşAllah gece Emer yarın hastane ye götürücem dua edin gece emsin kızlar
Bilgeninannesi Benim bebeğimde 16 günlük uyanmama emmeme topuk kanıyla ilgisi olamaz ama bilirübin yükseldiği için olabilir ben sağlık personeliyim sarılık konusunda cok panik yaptım aynı şeyleri bende yaşadım oturdum ağladım ne yaptımsa uyanmadı emmedi sütümü sağdım iki saatte bir 30ml le başlayıp arttırarak zorla verdim ilk başlarda enjektörle verdim fakat geceleri boğazına kaçar korkusuna dr brownun gaz önleyici biberonuyla vermeye başladım hiç yılmadım pes etmedim uyumadım iki saatte bir besledim dün ölçtürdüm elhamdülillah 8 e düşmüş çocuk sıksık beslenirse günde en az 3-6 kez bez kirletebilirse atlatıyor inşallah ama acile götür hiç zaman kaybetmeden hemen bir total bilirübinine bakılsın ona göre yönlendirirler
ATC Bilgeninannesi hiç Böyle olmadı yani akşam 6 dan sonra başladı az önce uyandırdım 7-8 dakika emdi çok şükür çok korktum ya sağolun 😘