Trkanmete Mrb anneler. Unibaby klasik ıslak mendil kullanan var mı memnun musunuz? Biz e bebeğin yenidoğan pamuk mendilini kullanıyoruz. Trendyol da unibaby çoklu paket olarak indirime girmiş denemek istiyorum fikrinizi almak istedim.
Ar1 Trkanmete ben kullanıyorum sarı paket yenidoğan olanı gayette memnunum tavsiye ederim ama bebekten bebeğe cilt tipine göre değişir tabii
Klncc Trkanmete kullandım bebeğimde pişik yaptı çoklu sipariş etmeden önce 1 paket alıp deneyin pişik yaparsa hepsi elinizde kalır
Trkanmete Ar1 teşekkürler sarı paket olanı eşim 3 paket almıştı daha önce bende kullandım. Ama klasik olan da aynı mı acaba
Misssimsek Trkanmete yenidogani bizde pisik yapmıştı. Klasik olanini kullanıyorum sadece dışarı çıktığımda yada elimin altında pamuk su kalmamissa. Pisik yapmadi ama dokusu yeni dogan gibi yumuşak değil. Birde islakligi fazla.
Trkanmete Misssimsek çok kuru olan mendilleri sevmiyorum zaten ek gıda döneminde olduğumuz için oğlumun kakası kuru kullandığım ıslak mendili de suyla ıslatarak kullanıyorum.
Misssimsek Trkanmete unibaby simple clean miş bendeki. Kokusu var. Dokusu pamuk gibi değil. Normal ıslak.mendil dokusunda. Biraz çok sulu. Hele paketin sonuna gelince sırılsıklam mendiller. Toplu almıştık ama ben pek beğenmedim. Bitsin diye herşeye kullanıyorum. Sadece pisik yapmadi oda çok kyllabmadigim için olabilir altını değiştirirken.
Seyma4607 Trkanmete benim oğlum 5 aylık olacak doğdu doğalı klasik kullanıyorum hiç sorun yaşamadık çokta memnunuz bende n11 den takip edip çoklu getirtmiştim halen kullanıyorum
Trkanmete Seyma4607 birde klasik olan da pamuk dokulu mu acaba yenidoğandaki gibi yoksa normal ıslak mendiller gibi mi
PrensesZeynep Trkanmete bend3 unibaby kullaniyorum sarı paket olandan memnunum gayet güzel bence bende e bebekten 10 lu firsat paketi olarak almiştim
Trkanmete PrensesZeynep evet canım onu kullandım bende sarı paket olan yenidoğan zaten pamuk dokulu olandan