isill HappyArasMom kendim istanbuldaym memlektim diyarbakr ama.hc gtmedm insgtramda takip ettgm dr tesadf diyarbakirda ve ne zaman soru sorsam cevapladi sagolsn su donemde dr gdemedgmz zamanlarda dr Abdulkadir Ozel
Mzg21 HappyArasMom tavsiye ediyorum ayrıca bu iki doktor muayenesi ücretlidir Fakülte çocuk hastensınde görev yapıyor
asyasare -1590sinem genesis hastanesinde canim albulkadir bey. ben de kizimi oraya goturuyorum cok memnunum. tum sorularima yanit veriyor ilgileniyor. ssk miz var 90 lira gibi bir muayene ucreti var. 2 aydir gitmiyoruz ama artti mi bilemiyorum. bir de urfa yolundaki memorialda mehmet emin var . onu da cok ovuyorlar ama hic gitmedim.
isill -1590sinem aynen genesis hastanesinde arkds cevaplams zaten benm yzyuze gorsmem olmadgi halde diyrm ya istanblda oldgm.halde o kdr ilgliydi ki sagolsn
ayseguldefne kadin dogum ve cocuk hastanesinde remzi izol var cok bilgili ve ilgili bi doktor ozelde de memorial dicle de mehmet emin var
isill asyasare siz de bence cok ii yapiosnz o dr a gotrmekle ck ilgili hc tanmyrm br gun insgtramda korona zamani cvplacim sorularinizi dye paylasm yapmsti ve o seklde karsima ckti ne sordysam cvplmsti tabki uzaktn cvp verileblck sorulara😊
Mzg21 Fakülte de müsemma karabel vardır çok memnunum bide velat Şen vardır aynı şekilde bu da iyi doktordur İlk tanıştığım doktor müsemma kızım çok rahatsizdi 3 hafta boyunca onun yanında tedavi yaptım
Asellinamom Batı hastanesi şeyhmus bey doğumuma da o girmişti başından beri ona goturuyoruz çok memnunuz
Mzg21 HappyArasMom Çocuk hastenesi Yanındaki kalp hastensınde görev yapıyor her ikisini müsemma karabel ve velat Şen
Ummuhanjeso HappyArasMom canım ben Kahramanmaraş lıyım ama eşim asker diyarbakır da doğum yaptım erken doğum genesis hastanesinde Abdulkadir bey var saolsun 10 gün küvezde kaldı bebeğim çok ilgilendi çok da bilgili bir doktor tavsiye ederim.
Perii21 HappyArasMom kadin dogum ve cocuk hastanesinde nihat mermutluoglu var cocuk sagligi uzmani allah ondan razi olsun oyle ilgili bir doktor ki hastalarinida hic unutmuyo cok espirili cana yakin bi doktor tavsiye ederim