melinaaa Gebe kalmadan önce mantardan çok çektim zolax travazol ve ismini bilmediğim bir fitil iyileştirdi hatta gebe kaldım 3-4 gündür kaşıntım var çok afedersiniz vajinamın içini resim çektim ve gene o beyaz beyaz parçalardan var içinde 😐 gene mantar oldum zaten tekrarlama ihtmali çok yüksekti merak ettiğim şu; bu korona zamanı doktora gitmek istemiyorum korkuyorum bu mantar fitili eczaneden alıp kullanılırmı sütü etkiler mi bilgisi olan anne varmı yoksa doktora gitmeli miyim hemen 😏a
Seherronya melinaaa bende bir ara mantar olmuştum travazol krem kullandım birde fitil ama sürekli tekrarlıyordu. Sonra eczacı probiyotik önerdi mantar vücumuzdaki bazı yararlı bakterilerin ölmesi sonucunda ortaya çıkıyormuş . Bu probiyotiği kullandım ve bir daha tekrarlanmadı
Marinedeniz melinaaa ben doktora gttgimde bir tane fitil vermisti ama adini hatirlayamadim cok iyi gelnisti eczaneye sorabilirsnz normalde iceriginde hamileyken sute gecer yazior ama doktor fitillerin hic biri sute gecmez demisti
Alinadefne melinaaa eylül özturkun. Onerdıgı. Sprey var tavsıye sderım. Amelyathanede bıle kullanılıyor agıza. Ile sıkılıyor mantara ıyı geldıgını duydum bır bak istersen
Ef24 Ben de yıllardır çekiyorum. Travazol, sirkeli su bunlar geçici çözüm sağlıyor. Kalıcı bir çözümü yok mu acaba fitil kullandım tek sefer gyno lomexin gebelikte. O da fayda etmedi doğumdan beri rahattım 45 gün sürdü gene kaşıntım başladı benim de 🥺
Marinedeniz Seherronya yaa eczeneden probiyotik mi diyecegiz ya da onerceginiz urun var mi? Bnm de devamli tekrarliyor cunki :(((
melinaaa Seherronya Şimdi eczaneye gidip derdimi anlatsam ialabilir miyim fitili falan hastaneye gitmek hiç istemiyorum mahallemizde korona çoğaldı hastanede desen 2 kişi öldü dün napmalıyım 😖
Seherronya Marinedeniz canım bana direkt eczacı önermişti o yüzden ismini hatırlamıyorum açıkcası. Eğer eczacıya bahsedersen bu sorunundan yardımcı olacaktır mutlaka. Benim ki hap şeklindeydi günde 1 tane içiyodum
Ela-ecrin44 Benim de bekarken vardı hamam dan kapmışım mantarı yıllar boyu geçmedi çok kaşınır dı bir gün kuzenimle sivilce ilacı kullananları görünce ciltlerine hayrankalmıstık (tabiki aptallıkmıs)çünkü sağlam olan cildimizi bozduk her neyse 3 ay kullandım bıraktım ben aşırı duygusallık yapmıştı ve olmayan sivilcelerim bir yana mantarımı geçirmişti yoksa etrafa yayılmaması için doktor yakmamız gerekiyor demişti ve ben daha gitmemiştim doktora ne krem kullandıysam geçmemişti.
Seherronya melinaaa reçetesiz veriyorlar canım sen sıkıntını anlat birde benim dediğim probiyotiklerden bahset yardımcı olurlar
Smyyeemin Bende de var kızlar evlendiğimden beri hamileyken fitl kullandım krem kullandım hiçbiri işe yaramadı çekiyorum sıkıldım artık hap herhalde işe yarıyor şuan da emziryorum kullanamıyorum