Aysenurglc Merhaba arkadaşlar sizinde benim gibi saçınız dökülüyor mu🥺doğum yapalı 3-5 ayoldu saçımın önleri felaket dökülüyor
wafflee_42 Aysenurglc Benim 1 sene oldu ama değişen birşey yok. Saçları öğrenci saçından daha kısa kestirdim. Eşim sağolsun. Umarım düzelir büyüdükçe 🤭
Htckr Aysenurglc benimde öyle çok fazla dökülüyor her yer saç oluyor öok kötü bi durum ya kel kalıcam diye korkuyorum cidden
Papatyasevdalisi Aysenurglc hemde nasil dokuluyp tutam tutam 😔 Kantoron yagi oneriyolar aldm kullanmaya basliycm bakalim
Gizzy Aynen benimde aynı dökülüyor. Hamilelik hormonlarının gidip normale döndüğünn kanıtıymış canım doktorumuz demişti.
EsraDilbaz Kızım 23 aylık hala dökülüyor saçlarım 🥺 popişe kadar uzundu kısacık kestirdim kolay uzamadı da alnım çok seyrelmişti bi o düzeldi bence ben yapmadım siz yapın doktordan vitamin takviyesi isteyin
Ecmekl Benimde 5.5 ayşık oğlum hala felaket dökülğyor saçlarım küt kestirdim ama hala devam edşyor eşimde yoplama saçlarını diyor sürekli tokayı çekşyor kafamdan :) ama saç süpürmekten yoplamaktan bıktım
Aysenurglc Ecmekl benimkide öyle toplama su saçlarını diyo diyoda nasıl isyaparken yemek yaparken nasıl olcak .biyandan süpürbiyandan gene heryer saç🥺bide evde 3 kızım var benle 4☺️☺️
Ecmekl Aysenurglc maşalllahhhhhh yerm onları ❤️❤️ Kalabalık ailele en güzeli boşver dökülsün ozaman :)
Melindam Aysenurglc Benimde Dökülüyordu Avuç Avuç Halalles Kullanıyorum 2.Yıkamadan Sonra Durdu. Eşimle Ortak Kullanıyoruz. Normalde Yastığın Üstü Komple Saç Olurdu Uyandığında Şimdi Tek Tük Dökülüyor
Ozgeruya Aysenurglc benim bastan dökülmedi simdi benimde cok dökülüyor hele tararken felaket 4 ay oldu benimde
Melindam mirayyy20-20 Seri Olarak Aldık biz. Mavi kırmızı Yeşil. Yeşil Olan Saç Kremi. Bizim Saçlarımjz Kuruydu. Ben Kendi İinstagram Hesaplarına Yazdom onların Öneririsyle Aldım