GamzeEbrar Anneler 2 aylık bebeğim var sütüm şu an yetiyo ama bitmesinden korkuyorum. Önerebileceğiniz süt arttırıcı neler var 😊
ayseeeey GamzeEbrar Rezene ve incir canım kuru incir tencereye bol su köy kaynat suyunu iç mükemmel süt oluyor 🥰
turansmom GamzeEbrar kızılcık şerbeti,karadut suyu,humana cay, incir, hurma, dut,kayısı, kuru üzüm, rezene bunlar geldi aklıma🤔
turansmom merve_aymina 3 gündür falan içiyorum işe yariyor ama emin ol kızılcık şerbeti daha çok işe yarıyor onun daha çok etkisini gordüm ve su. Günde 2 litre su iç sütün daha cok artar☺
Ozgurkusum Merhaba bende yaklaşık iki hafta önce diyetisyene gitmiştim normalde öyle aşırı sütüm yoktu hatta yetmediğini düşünüyordum. Diyetisyenim günde 3-4 litre mutlaka su tüketmemi önerdi. Su tüketimi arttığımdan beri bir saatte iki göğsümden 100 cc süt çıkıyor daha öncesinde 100 cc süt bebeğim dört sAat emmezse çıkıyordu. Yani bence ne tüketirsen tüket asla su gibi olmuyor. Günde 4 litre su içtiğinde farkediceksin. Sadece süt arttırmıyor birde cildin güzelleşiyor, enfeksiyon varsa temizliyor. Ee daha ne olsun🌸