Nekwa [bilinmeyen] olmaz canım emzirirken parol birde minoset veriyor ztn dr.lar bende kullanıyorum 22 günlüğüz sen?
Fyzpyrz Nekwa neden hantal olsun anlamadim.kilolu dogdu ve boyuda uzun bir bebek zaten.ayrica pirinc unu vermiyorum.pirincli kasik mamasi veriyorum.özellikle sekersiz oldugu icin hippi kullaniyorum.ayricada tahil bazli.tabiki sebze ve meyvede veriyorum.özellikle bebegimi sisirmek istemem zaten.
AliyeAsel [bilinmeyen] yok canım sezeryan yaptım bende aynı ilaçları kullanıyorum bi sorun olmadı ama parolu azalttım
Merda Dikişlerin ağrıyorsa iç bitirmek için içme canım birşeyin ağrımıyorsa içme yani ben öyle yapıyordum bazen çok ağrım olurdu çok içerdim bazen hiç içmezdim
Ahmedinannesi [bilinmeyen] benim dikişlerim çok ağrıyordu,6 saat arayla içebilirsin demişti doktorum,hatta aynı anda 2 tane içki ağrını hafifletsin demişti.🤗
ZeynepKara [bilinmeyen] ben sezaryen doğum yaptım banada aksef ve parol vermişti ben ikisini de bitirdim ancak kendime geldim parol ve minoset en düşük ağrı kesiciler gebeliktede sadece ikisi kullanılıyo zaten bi yan etkisi olsa doktor vermezdi
Merda [bilinmeyen] ozaman iç canım valla benim her ağrıdığında içerdim saate bakmaksızın ama daha çok uyumaya çalışırdım ağrım olduğunda dinlenmeden geçmez çünkü