ozelegtmcianne Arkadaşlar iyi akşamlar oğlum 4 ay 17 günlük ve ne yazık ki sütüm doyurmuyor kendisini son birkaç gündür bir saate acıkıp ağlıyor ve süt tam dolmamış oluyor az emip bırakıyor aptamil gaz yapıyor ne yazık ki gazlı bir bebek farklı mama kullanıp memnun kalan var mı özellikle gaz yapmayan ?tecrübenize ihtiyacım var
herseysensin ozelegtmcianne bende bekeleyim surada. Benim bebeğim 13 günlük silikon uçla emziriyorum ve sütüm yetmiyor aptamil kullanıyorum ve bebeğimin Cok gazı var 😔
herseysensin ozelegtmcianne hipp mamasını iyi diye duymustum ben onu arastırcam sen de bi arastır istersen
Sulegorkem ozelegtmcianne ben 4 ayda bebevitayı kullanmaya başladım ve çok memnunum kızım şu an 8 aylık gaz kabız gibi hiç bir sıkıntı yaşamadım hipin üretimi bim ve ebebeklerde satılıyo fiyat olarakta uygun
Furelcag ozelegtmcianne hero baby öneririm canım 45 günlük bebeğime kullanıyorum gazınıda kendisi çıkartıyor gaz yapmıyor zaten hem ucuz sadece A-101 lerde satılıyor bebek sütü
ozelegtmcianne herseysensin kız mı erkek mi bu arada ben hipe başladım az önce verdim başta tadını yadırgadı sonra içti hepsini nasıl mutlu oldu tabi ben de çok mutluyum karnı doydu
Furelcag herseysensin aynı benim gibi. Hero baby kullanıyorum ben ağtamil verdiğimde kustu benim bebeğim. Sadece A-101 lerde satılıyor dene istersen
ozelegtmcianne herseysensin ben de kahroluyorum dinlenemdiğim için verimli bir şekilde ilgilenemiyorum yavrum da dinlenemiyor hayretler içindeyim gece uyumamış gündüz en fazla yarım saatlik uykular uyumuş hatta 20 dk hala enerjik
Merveipekalkan Ntugba bizde SMA kulkanıyorduk çok gaz yaptı aptamile geçtik ama midesi ekşito gibi içtikten sonra tuhaf oluyo ve su gibi kusuyo sizdede oldumu bunlar?
Ntugba herseysensin humana sma normal aptamil denedim hiçbirinden memnun kaldım aptamil comformil çok iyi geldi inşallah sizde de ise yarar
ozelegtmcianne [bilinmeyen] doktora sormuş eşim 0-3 ayın sonu 1 sonrası 2 numara demiş bizimki de 2 numarayı almış zaten oğlum tadını sevmedi valla zoraki veriyorum şu an
ozelegtmcianne [bilinmeyen] bitirdi mamayı ama nasıl mutlu oldu ya karnı doydu yavrumun nasıl gülüyor ya aç kalıyormuş 😔 dediğin gibi yapayım bir numarasını alayım yarın
herseysensin ozelegtmcianne aynen canım benim bebeğim de öyle bende uykusuz yarın kontrolümüz var sorcam doktora önerdiği mama varmıymıs bebeğim ıkınıyo ıkınıyo cıkmıyo gaz ben çıkarttırıyorum ama Cok gaz var bitmiyor ki
ozelegtmcianne [bilinmeyen] inşallah canım ya gündüz de uyumuyor bari gece uyusun yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim 🙏