eceunverkanra Sevi01 Prof.Dr. Güliz Onat var kendisi bu konunun uzmanı eger onunla konusmadiysaniz bir konusmanizi tavsiye ederim.
Papatyaseverr Mel62 bu sefer cocuğun rıskı çöp olacak ama ve hala daha kolostromlu sütü geliyor olabilir günah değil mi bebeğin rızkını tükürmek ?
Busraata Sevi01 sorun sütünün inmemesi göğüs ucunun olmamasi degil ki, süt arttırıcilar tüket hurma cennet meyvesi helva felan birde emzirirken süt damarlarini oyna masaj yap,olmadi emzirme danışmanligi al ben oylelikle emzirmeyi ogrendim faydası oluyor
queenMother Sevi01 ben hiç duymadım denemedim belki de çaresiz kalmadığımız için sizi anlayabiliyorum insan çaresiz kalınca her yolu demek ister haliye
turansmom queenMother gerçekten ne kadar ne kadar aklı basinda ve olgun bir yorum. Gercekten başına gelmeyen anlamıyor sacma sapan dalga gececiğine beni ilgilendirmez de gec ne uzatıp kadınında moralini bozuyorsunuz fikir soruyor burda boş boş yorumlar🤷♀️
Efe_kader Sevi01 böyle biryşeye gerek yok ki sabırla emziriceksn biz de yaşadık şükür atlattk o evreyi emdir sürekli
Dilaranne Sevi01 canım sık sık emzir geliyor benim de öyleydi ebe boş balon gibi düşün o çektikçe içi dolacak demişti öyle de oldu pes etmeden ver acıkınca ilk göğsünü ver mamasını da hazırla emsin üç kez cekiyosa emer demişti doktorum öyle de oldu süt arttırıcı şeyler var yeşillik falan bol ye inşallah sütun gelir . Sorduğunu ilk kez duydum bilemiyorum ama bu dediklerimi dene istersen
Mora @Sevi01 22 güne sütün inmesi lazım belli ki sütünüz az önce beslenmenize dikkat edip sütünüzü arttırmaya bakın düzenli sağım yapın yine de artmıyorsa eşinizin emmesi ile de artmaz. Ki bu bence hoş değil. Mama da öcü değil dokunuyorsa başka marka alın. Malt içecekler süt arttırıyor bol bol için inşallah düzelir.
Cgdmltr93 Sevi01 içmediği sürece sıkıntı olmaz. Ağzına gelen sütü tükürsün. Bu keyfi bişey değil. Sütün gelmesi için yapılması gereken bişey. Bende teklıf etmiştim eşime . Ama eşimin şekerli sütten midesi bulanır ben yapamam demişti. Kanalların açılması için yap eşinde kabul ediyorsa tabi.
anneadayi06 _tospikannesi ahahaahahahaha kız Allah seni çok güldüm 😂😂😂 geçen bende süt sağma pompasını kaynar suyun içine atmıştım Allahtan öyle kirli falan değildi annemde sen git onu çorba İçin kaynattım zannedip çorbaya kat bilmeden hazır kaynar su diye haberimizde yok tabi 😂😂😂 sonra öğrenince şimdi eşim oğlumun süt kardeşi mi oldu diye gezdim evde ahahahahahaah 😂😂😂😂aklıma o geldi 😂😂😂
Melikederinakinnn Sevi01 ay tvbe yarabbim sacmalamayin ya nasil bisey bu Elektrikli sagma makinesiyle duzenli sagim yapicaksiniz iki saatte bir esiniz iki saatte bir mi emicek sizi tvbe ya
Melikederinakinnn Sevi01 sut sagma makinesi kullanmamanizin nedeni nedir peki yani cok gereksiz dediginiz sey zaten ve bebekde emse sagsanizda sutunuzu iki saatte bir bucuk saatte bir sagin hergun scak dusa grin bes dk da olsa goguslerinize masaj yapin sut kanallariniz acilsin bulgur pilavi kvrcik sogan konposto bol su icin
Papatyaseverr Melikederinakinnn bende onu anlamadım işte sağmak daha steril en azından diğer türlü süt boşa gidecek eşi ağzıyla çekip biberona boşaltamayacağına göre dökecekler sütü boşu boşuna
Zeliha55 Benim de yoktu pombayla çıkarttım ben bı ay kadar da silikon uç kullandım sonra bıraktı bebeğim silikon ucu bir yaşında hala emiyor.Yani kocaya emzirmekten daha iyidir en azından 😴
Cimcimeee Sevi01 benım bebeğim de aynı şekildeydi anneniz yada eşiniz meme ucunu kavrayıp bebeğin ağzına verdin ama tutsun bırakmasın. Bebeğim beni bir hafta emmedi kiloda verdi bibeboran felan vermedik o şekilde alışsın diye devam ettik 1 hafta sonra emmeye başladı
Esdoel Mom3 ben burda sütü gelmeyen kadının kayanasinin emdigini gördüm yani süt gelmiyor diye kaynana emmiş süt gekmis umarım anlatabildim 🤣