aminegunes24 HafsaMoms GC8721/30-35 PerfectCare Performer Buhar Kazanlı Ütü kullanıyorum çok memnun akıllı ütü özellikleri çok güzel
NehirinAnnesi97 HafsaMoms almayin sakin ablam evlendi temmuzda ceyizine aldi 500 600 lira para verdi ütüye 2 kullanmaya bozuldu tamire verdi servise aldi geldi yine bozuldu gene götürdü simdi iyi ama bakalim kiz aylarca utusuz kaldi
tugbamomy HafsaMoms Geçenlerde başka bir arkadaşım için ekran görüntüsü almıştım. Dediğim bu. Ben iki yıl önce yaklaşık yarı fiyatına almıştım☹️
aminegunes24 HafsaMoms hayır canım kireçli dolunca haber veriyo ötüyo tabağı var ona koyuyorum tuşuna basıyorum kirecini kendi tabağına boşaltıyor ben çok memnunum
aminegunes24 HafsaMoms bu arada azurda aldım 2 ay kullandım hep kurecini kıyafetlerimizin üstüne çıkardı teslim ettim paramı verdiler geri bunu aldım hiç şikayetim yok
Eray0209 HafsaMoms 2 senelik evliyim philips azur perfect care ütüm ısı ayarı yok kumaşa göre kendi belirliyor çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle 😌
Eray0209 HafsaMoms hayır hatta bugün yaptım ütü nevresim ütüledikten sonra ipek, şifon şal ütüledim anında ayarlıyor
Eray0209 Ben iki sene önce 400 e almıştım şuan eltim alcaktı 1100 lira uçmuş fiyatlar tefal aldı daha uygun diye tefalinde ütüleri iyi