Happy__yenianne Arkadaslar bebegimin alt dislerinin olduğu yer beyazlamis gibi henüz dis yokk kaç günde çıkar acaba
Happy__yenianne Nehirtugba aferinle calpol veriyom ama gecirir hazar agrisini sabah aksam veriyorum 1 cay kasigi
Edavurucu EgeannesiT benim.kiziminda 4 ayliken alt iki disi çıktı ama 6 aylik olduk ust dislerin daha gelmed niyeti yok yavrum cok cani yaniyor olucakki surekli bir caba halinde damagina bi seyler surme derdinde suzce arasi neden bu kadar açılmıştır ki alt disle ust dişlerin 🤔
EgeannesiT Happy__yenianne hergun bugun cikicak diye bekliyorduk zor oldu tabiki simdi ust disler cikiyor onuda bir aydir bekliyoruz kolay gelsin hepimize ne diyelim 😄
DamlaCan 5 ay 7 gunluguz 3-4 gündür ciddi sıkıntısı var durup durup bagirabiliyor mesela ağzını burnunu kaşiyor ovuşturuyor emziği emmek yerine ısırmayı seçiyor , resim atayım ben de deneyeyim bakar mısınız 1 ay filansa yandık sıkıntısı çok buyuk çünkü 😔🤲
EgeannesiT Edavurucu bizimde 6 aylik alt dis cikardi 11 aylik daha yeni ust disler cikiyor arasi baya suruyor ama sismeye kasinmaya cok once baslamisti anca bu aylarda cikardi.karanfil zeytinyag karisimini deneyin rahatlatiyor