Sumeyyebaglan Merhaba arkadaşlar. Bebeğim bir buçuk aylık. Boynunda pişik var yıkarken falan çok müsade etmiyo temizlememe elimden geldiğince yapıyorum ama gün içinde ılık su pamuklada temizliyorım ama hep oluyo ve kokuyo öneriniz var mı acaba
Ata0905 Sumeyyebaglan su ile temizlik yaptıktan sonra kurulamaniz onemli. Koku olduğuna göre mantara çevirmiş. Troysd ile sarı hametani dönüşümlü üç dört gün sürün. Günde 3 kere ince tabaka. Dua edersiniz. Geçmiş olsun 🌺
Busranisa Sumeyyebaglan 3 aydır uğraşıyorum geçmedi 🥺 alerjisi cıktı yumurtaya suan tüketmıyorum azaldı inş sizin alerji değildir
Esra-01 Sumeyyebaglan canm geçmiş olsun sudocrem sür bnm bebişinde boynu yok pek katlanıyo sadece onu kullanıyorum gerçektn 5dk ya geçiriyo mutlaka dene
Sumeyyebaglan Ata0905 aaaaaa gerçekten mi mantar mı oluyo? Böyle boyun çizgisinde beyazlıklad oluyo siliyorum sürekli of çok moralim bozuldu. Bende bepantol pişik kremi var o işe yarar mı acaba
Sumeyyebaglan Busranisa alerji testi için falan belli bi aya gelmesi gerekiyo mu yoksa şuan götürsem söylerler mii
Ata0905 Sumeyyebaglan antifungal krem lazım ya troysd ya travazol gibi bişey tıbbi tedavi lazım. Siz aldırın bence eşinize falan. Bu arada benim bebeğim de alerjik sadece bir noktada olmaz alerji olsa ayrıca koku olmaz koku varsa pişik ve mantara çevirmiş demektir.
Ata0905 Busranisa benim oğlan kafa içinden boynuna kadar ve kolları ve sırtı kıpkırmızı olmuştu. Cok korkunçtu.
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Kantaron yağı sürüyorum banyodan sonra daha sonra da kuru turmata çalışıyorum canım. Bbeşm kızımda da oluyor
Nimettt35 Travazol kullan canım bizdede oldu travazol sürdüm tekrar sürerken hafif ıslak pamukla temizle kurula tekrar sür geçer allahın izniyle.