Glcnckr35 sultanalperen bizimkide öyle sallanarak uyuyo ve her saat bası uyanıo snir olmaya basladm ne uyku kaldı ne huzurr
kitapkokusu_ sultanalperen ben de aynı dertten muzdaripim gece kalkıyor saat baaı ayaklarımda sallıyorum beşikte de sallanmak istemiyor napcagmı sasormıs durumdayım her yolu denedim gündüz az uyuttum gece geç uyuttum mama verip uyuttum yok yine aynı ah bi düzelse
sultanalperen Annevebebek pazar günü 1 yaşına giricek . Oğlum var. çok zorlamaya başladı akşam en gec 9 buçukta uyuyoruz ama yarım saatte ağlayarak uyanıyoruz 1 haftadr
sultanalperen Ben daha önce dur salla yöntemini denemiştim başarılı oluyordu aslında hastalandı derken yine normal salladım mecburen
sultanalperen kitapkokusu_ bende . 1 yaşındayız günduzleri 2 kere uyuyor dedim teke düşüneyim belki gece uyanmaz. Bir gün teke düşürdüm ama ertesi gün yine aynı çift uyumak istiyor ağlıyor durmuyor. İşin içinden nasıl çıkılır bilmiyorum🤷
sultanalperen Glcnckr35 ozaman huzursuzluğu ondan olabilir diş dönemleri çok zor geçiyor. Çıkmasa bile kemikle sertleşmeye başlıyor
Glcnckr35 sultanalperen oof of hiç dert bitmiyo ki hayatımın en zor dönemlerşni yasıorum cocuk dogurmakla buyutmekle