Newmomlife 6.ayın sonunda ilk ne verilir bebeğe? En sağlıklı olanından birde sebze örnek verirseniz meyve felan taktırmak istemiyorum ilk sebze yesin
kuzeyinannesi12 Newmomlife ben ilk yoğurtla başladım daha sonra kabak havuç patates şeklinde ilerledim.Biz ek gıdaya geçtiğimizde yaz ayındaydık siz tadımı yaptıktan sonra mevsim sebzelerinden tattırabilirsiniz
Melikederinakinnn Newmomlife canm genelde benegin bunyesine gore doktor soyluyor ilk kabahmk havuc patates daha sonra hyavas yavas karisim yapablrsn daha sonra balkabagi kapya biber kereviz avokado vs vs derken alerjisi ckmazsa yogury verebilirsij
iremceren Newmomlife alerji riski varsa önce yoğurt verilmiyor, kabak havuç patates bal kabağı kapya biber tatlı patates falan deneyip sonra yoğurt peynir yumurta sarısı mevsim meyvesi diye devam edebilirsiniz ama genelde takipli doktor doğru bilgiyi veriyo
Melikederinakinnn Newmomlife kefirle ek gidaya baslanmaz kendinizin mayalamis oldugu ev yogurdu vermeniz gerekiyor alerjisi vs olursa belli oluyor zaten sut ve sut urunlerine
kuzeyinannesi12 Newmomlife arkadaşın da dediği gibi ilk kefir olmaz ben sebzeleri buharda haşlayıp vermiştim
Adige3062 iremceren Canim peki ilk ek gidada gectiginde gunde kac kere veriliyor ve kac kasik bizde ek gida gecicez
iremceren Adige3062 kimi doktor yarım çay bardağı diyo kimisi 1 çay kaşığı diyo 😂 ben verirken çay kaşığı verdim baktm yiyo yarım çay bardağına yakın verdim sonra da tadımlardan sınra yani hep bebeğim ne kadr isterse oyle verdm