Günaydın kızlar sürüntü testim negatif gelmesine ragmen yüzde 90 pozitif sayılıyorum gecmeyen öksürük ve ateş var öksürdükçe midem bulanıyor tıkanıyorum böyle çekecegimizi söylediler eşim zaten 10 gün oldu hic iyi olmadi baslarda grip diye aldırmadık ama test yaptıralı 4 gün oldu daha tomografide eşimin cigerlerinde çıkıyor ama sürüntü testi negatif benim tomografim temiz çıkmıştı sürüntü testine negatif pazartesi tekrardan yaptırdık ama ben bebegim durmadigi icin birakip geldim sonucuna bakamadım tomografinin ya aslında sorum şu bu ateş ve hiç kesmeyen öksürük için ne yapabilirim nasıl bir hastalık bu bilemedim hastaneler kıyamet gibi o hastaları gidip gördükçe daha beter oluyorum pazartesi günü gittigimde iki saat oturdum ağladım Allahım kimseyi bu hastalıkla imtihan etmesin çok çok zor evden çıkmadığım halde yakalandım kaderimde varmış ama bu öksürük ve ateş beni mafediyor ha birde baş dönmem çok var dün akşam çok nefesim daraldı ölcem sandım benim gibi belirtileriniz olduysa neler yaptınız bilgilerinize ihtiyacım var 😓🤲 kullandığım ilaçlar mide ilacı cec antibiyotik b12 vitamin damla parol iştah açmak için vitamin şurup tribeksol ve ecoprin kan sulandırıcı sanki bunları içtikten sonra sütümde de azalma oldu bebegim ısırarak ağlayarak emiyor bağırıyor birde sütümü çoğaltmam icin bi fikriniz varsa yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki burası var ❤ ayrıca dualarınızıda bekliyorum eşim ve benim için 🤲