Mrv-0809 Merhaba 35 günü bebeğim var özellikle emerken memeyi bıraktıktan sonra uykuya dalmış gibi oluyor gözleri yarım açık sağa sola yukarı bakıyor bazen hızlı hızlı bakıyor gülüyor ağlayacak gibi oluyor gözleri sürekli hareketli bu normal mi
Balkizimm Mrv-0809 ☺️ Gayet normal bunlar. Hatta sana bir video önereyim. Bebeğinin taklidini yapan baba diye arat
Hickimse Mrv-0809 Yaaa benim bebeğim de 31 günlük aynı anlattığın şeyleri yapıyor 😂 Hatta yatağına koyuyorum devam ediyor ses çıkarıyor gülüyor falan 😂
Mrv-0809 Hickimse demek ki böyleler bende diyorum ne yapıyor bu kız annem meleklerle oynuyor diyor ama sürekli de oynamaz herhalde dedim 😄
Veraveannesi 3.5 ayligiz hala ayni memede gozlerini deviriyor yari acik uyuyor yatirir yatirmaz uyaniyor sekerleme ve keyif yapiyor baya baya😂
Hickimse Veraveannesi Ay aynı benim kızım ya 😂 Hatta şüphelendim acaba hep mi gözleri açık uyuyacak diye ama normalmiş gayet 😂
Veraveannesi Hickimse baya gozleri acikken ici geciyor tv ye bakiyo saniyorum ama o sekerliyor 😂 bizim bebisler sahsina munasirlar heralde 😂
_annebebek Mrv-0809 Şey derler melekler onları uykuda güzel yerlere götürür güzel şeyler gösterirmiş her bebek yapar yani korkmayın 😊