ebz09 Prensesannesi28 bu konu hakkind fikri bilgisi olmayan bi ben olamam di mi ?😂 ayrica nefret ediyorum bu trendyoldan tum medya örgütlerini satin aldi heralde Yakinda goz kapaklarimda bile reklam verecek uyurken gorucem😂
Linaaaammm Prensesannesi28 seni kaydedenleri isim olarak göremezsin ama hemen görebilirsin ortadaki kalbe tıkla canım orda da koleksiyonuma git direkt altta yazıyor misal 35 kaydetme diye o şekilde isim şeklinde yazmıyor ama ☺️
Prensesannesi28 ebz09 yanlız değilsn bnde yeni öğrendim bi işe yarasın dedm 😂😂😂 kaydetmeyi öğrendm bu sefer beni kaydedenleri göremiyorum 😂
ebz09 benim_adim_ebruli bak ya goruyor musun evdeki nesnelerede reklam verir bunlar dusunsene dolaba bi bakiyosun Super Kasim indirimleri icin ekranlar yukari sprspr diyo😂😂
ebz09 Prensesannesi28 ya benimde indirim olunca param olmuyo uygulamayida zaten yukleyecek yerim yok😂 ondan bi haberim olan bitenden
benim_adim_ebruli ebz09 zaten müziğini hiç deme resmen dilime takılmış ortalıkta süper süper diye dolanıyorum assddffggg 🤦🏻♀️😂😂