tmmzysf20 Anne sütüyle mama yapsam olurmu sizce yapan varmı merak ediyorum similac devam sütü kulanıyorum su yerine anne sütüyle yapsam?
Ssedaa tmmzysf20 ben sağdığım zaman süt az çıkınca normal mamayı yapıyordum üzerine de çıkan sütümü ekliyodum. Ama sütünüz çok ise önce sütü içsin devamında mamayı verirsinz
KahramanAnne tmmzysf20 instagram da bir bayan doktor anne sütüyle mamayı karıştırıp vermeyin diyordu ama hayal meyal aklım da kalmış hangi doktordu niye diyordu hatırlamıyorum üste kalsın🙏
Tuba tmmzysf20 Karıştırılıp verilmez. bence önce anne sütünü içirin yetmezse öyle mama hazırlayıp arkasından verirsiniz.
Veraveannesi Neden anne sutunu direk almiyormu bebeginiz bence olmaz ama pekte fikrim yok belki bilen vardir ustte kalsin
tmmzysf20 Veraveannesi emmiyor yani. Sol gogsumu reddediyor bnde. Sagıyorum biberonla içmiyor kaşıkla veryrm mamasınada katılırmı diye. Dusundum daha verimli olurmu acaba
KahramanAnne tmmzysf20 şırınga ile vermeyi deneyin içmeyince ben öyle yapıyorum hemde kaşıkla döküldüğü gibi sağa sola dökülmüyor