Aytaridil Merhaba bebeğim 2 ay 7 günlük gecede gündüzde uyumuyor dalamadigi için sürekli mizmizlaniyor ne kadar sürer bu durum 😟 birde yarın asi yapılacak aşıdan sonra daha mı kötü olur
Deletedmom_52 Aytaridil Gazı olabilir mi? Eğer gazı yoksa altı temiz ve karnıda toksa belki atak dönemindedir. Benim oğlumda Zaman zaman öyleydi ve atak dönemindeydi hep. Bebegini sakinleştrmeye çalış sev öp kokla en cok buna ihtiyacı var☺️
duygu00 Aytaridil valla benim ki 3 buçuk aylık sallamaya alıştığı için hiç derin dalamıyor gündüz uykusu en fazla yarım saat
Aytaridil Deletedmom_52 atak dönemi hesaplaması 40 haftaya göre yapılıyor sanırım benim sezeryanla 38 haftalık olmuştu hesaplarla tutmuyor sanırım
Aytaridil duygu00 benikde aynı ayakta sallıyorum buyudukce düzelir diyorum ama hayal sanırım 🙁 bu arada benim adımda Duygu ☺️
duygu00 Aytaridil memnun oldum☺️Ben ayakta değil de ana kucağı gibi bişey almıştı onda ileri geri yapıyorum belim kopuyor ama aslında bebişleri buna alıştıran bizleriz nasıl başlıyorsa öyle gidiyor.