Zynp26- Erroerto eşim subay doğum parası aldim süt parası ayrı mi bilmiyorum ama arkadaşımın eşi uzman 300 lira aldı ben 700 aldım itiraz edecekti ama ne yaptı sonrası bilmiyorum
Hanifeikranur Erroerto uzmançav. Hiçbirşey almadım şuana kadar . Nereye başvuru yapıyoruz.? Birde süresi var mı bunun
Bebegimucizem Erroerto Eşinin maaşına yansır senin adına sadece doğum parasını alabilirsin Berikasu doğum parasiyla karıştırıyorsunuz galiba süt parası eşinizin maaşına yansıyor eşiniz askeri personelse
Hafsas Berikasu hastaneden oyle soylediler almadik pttden sadece 300 tl para aldk. Oldgunu bilseydik alirdik.sonradan aliniyor mu acaba
mrszng03 Berikasu dogum prası ve süt prası ayrı şeyler mi acaba ben doğum parası aldım da süt parası nedir nasıl alınıyor ?
Berikasu mrszng03 ayrı şeyler doğum parası her kadına veriliyor süt parası sigortanız yoksa herangi biyerde çalışmıyorsanız alabirsiniz eşiniz devlet memutysa dilekçe verin alırsınız
mervedmr Zynp26- sizin kaçıncı çocuk? Benim eşim de subay daha almadık ama 300₺ alacağımızı biliyorum.
bjkesra1903 Hanifeikranur eşinize yatırıyorlar siz alamıyorsunuz bana Bakanlığı aradığımda böyle söylendi
Hanifeikranur -civcivlerim- PTT gitti eşim birşey yok dendi Ağustos’ta yaptım doğumu . Hiç bir yere başvur yapmadım 🤷♀️
-civcivlerim- Hanifeikranur çocukları nüfusa kayıt yaptırırken yönlendiriyolar canım eşin tekrar nüfus ia gitsin sorsun ben ikiz doğum yaptım 700 aldım
bjkesra1903 Erroerto aile ve sosyal politikalar bakanlığını aradığımda eşinize yatırılmış dediler maaşını inceleyince fark ettik