Aseliiimmm Bebeğim 2900 doğdu 12 günlük ve 3100 gram. Hemşire yetersiz olduğunu mama takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde 3 kez. Ama başlayınca emmeyı bırakırsa diye korkuyorum kılo alımı çok mu az bılemedm haftalık 200 300 gram almalı dıyor
Dorukmomy Aseliiimmm hiç bir şekilde mamaya başlama imstagramdan Doc.dr.aydınerdemir yaz ve izle gerekirse destek alabilirsin sadece anne sütünü savunuyor
OncedenGurme Aseliiimmm süt kalitenizi ve sütünüzü arttırmak için yöntemler araştırabilirsiniz. Mamayı da verip sütünüz artınca bırakırsınız ya da azaltırsınız duruma göre
caglaanalan Aseliiimmm bende sezaryenle doğum yaptım sütüm birkaç gün gelmedi hastanede mamayada izin vermediler ve oğlum sarılık oldu.Hemen mamaya başladım.Sütüm iyice gelene kadar bi mama bi süt verdim. Humana Milk tea kullandım tahini çok yedim. Sütüm artıncada yavaş yavaş mamayı bıraktık.(Bu arada sütümü hep sağdım iyice gelmesi için) 😊
Melikederinakinnn Aseliiimmm iyide oniki gunluk 200 gram almis hemsirenin degil doktorunuzun dedigine bakin. Saglik ocagindaki hemsireleein cogu mama takviyesi derdinde genelde. Emzirme skligjnizi arttirin eger gunde bes kere cisli bez aliyosaniz yada dolu dolu bebeginiz doyuyordur merk etmeyin zaten sarilik riski vs olmamasi icin bir bucuk iki saatte emzirin gecede ozellikle uyandriin emzirin
Aseliiimmm Dorukmomy tabıkı anne sütü sadece ama kılo alımı az ne yapsam bılemedm gunde 2 kez mı versem
Asli06 Aseliiimmm günde 2 3 kez verin sonra sütünüz artınca bırakırsınız mamayı bende öyle yaptım sezeryan oldugu için geç geldi gelmedi
Asli06 Aseliiimmm humana çayı filan var onlardan iç inciri sütle kaynatıp tatlı yap o çok güzel artırıyor bol bol dere otu ye bestlak süt arttırıcı damla var ondanda kullanabilirsin ben bulgur pilavı yiyorum günde 1 sefer beni o arttırdı tahinli helva çok arttırdı beni mesela dene bunları
Aseliiimmm Melikederinakinnn anladım doymasa durmaz zaten bebegım gunde 2 kez vereyım sonra 1 kez sonra bırakrz
Masumm Aseliiimmm benim 6 aylik bebeğim var avent biberon kullanıyorum vede emziriyorum hiç korkma tabiki anne sütü ama bebeğimiz duymadığı zaman ağladığı zaman mecburuz