sahikakocarslanli Kızlar bugün oğluma 18 aylık aşıları yapıldı bı bacağında hafif morarma ve sertlik var dokununca böyle nasil desem fındık kadar sertlik hissediliyor ..başına gelen var mi biraz soğuk koydum ..ateşi yok ilaç vermedim o yüzden .daha önce başıma gelmedi hiçbir asida korktum açıkçası
Ulkukrts sahikakocarslanli iğneyi vururken hemşire bu tür şeylerin tedbirini anlatması lazımdı anlatmadı mı bir bilgin yok yanlış birşey demek istemem
sahikakocarslanli Ulkukrts yani dediği şey ağrı ateş yapabilir huysuzlanirsa ateş olursa calpol ver dedi şişlik sertlik den bahsetmedi
Ulkukrts sahikakocarslanli anladım canım arkadaşımızın dediğini bir dene istersen umarım huzurlu bi şekilde geçer aşı günleriniz ❤️
Annesirintugceuzun sahikakocarslanli Normal şişlik olması. Uzun süreli kalırsa şişlik doktora başvurursunuz. Aşıdan sonra olabiliyor. Benim kızımda da ciddi ağrı yapmıştı 18 ay aşısı. Calpol verdim geçti. 👌huysuzluğu varsa verirsiniz.
Swtlna Bizim de öyle olmuştu, soğuk uygulama yapın sık sık, 2-3 günde düzeldi bizimki, Calpol e falan gerek yok.
Busraa15 sahikakocarslanli aşı dağılmamıştır belki kolanyalı ya da alkollü pamukla ovala dağılır o zaman
Muallimmmm sahikakocarslanli merhaba çocuğunuz hangi ay doğumlu acaba bizimde aşımız var ama sağlık ocağındaki bayan hesaplayamadı kafamı karıştırdı