Aras-ve-Annesii Bebegi suya alerjisi olan varmi benim bebegimin galiba su alerjisi var baska bi aciklama si yok cunkuu 6 aylik
Eda-Ece Aras-ve-Annesii su alerjisi mi? Hiç duymadım canım Allah yardımcınız olsun, inşallah geçici bir durumdur. 🤲🏻
Yorgunanne1 Aras-ve-Annesii ne gibi şikayetleriniz var. Mama mı alıyor emiyor mu ek gdaya başladnz mı
dontsleppyunhappy Aras-ve-Annesii ne gbi belirtiler var canım, benim bir bilgm yok ama, benim kızımda alwejik agzaması var, ve sadece mama içiyor. Sen öyle diyince bende şüphelendim, bide alerjik mama kullanıyoruz
Aras-ve-Annesii Yorgunanne1 emiyor canm ek gidaya yeni basladik suya degmedigi zaman ne yersem yiyeyim yada ona yedirirsem birsey olmuyo ama bi banyo yaptirsam (hazir suylada yaptirdim sampuansiz vs herseyi denedim ) her yani benek benekk kirmizi dökuntuler oluuo hatta su icerken boynuna aksa bile
Aras-ve-Annesii hayalperestbirealist gıda alerjisi şuphesiyle her seyi denedim ama sadece suya temas da tum vucudu kirmizi bebek benek dökuntuler oluyor 1 saat yada 1 saat 20 dk sonra felan kendiliginden yok oluyoe hazir suylada yaptirdim herseyi denedim ama her banyoda oluyor
Aras-ve-Annesii dontsleppyunhappy banyodaan sonra vücudu bebek benek kirmizi dokuntu oluyo ve 1 saat sonra yok oluyolar canim
Aley_ Aras-ve-Annesii Su alerjisinin iki çeşidi vardır bir içtikten sonra olan bir de vücuda temas ettikten sonra olan. Bazı geçici alerjiler gibi zaman geçtikçe geçebilir bir daha olmayabilir ama kalıcı da olabilir doktora gitmeli ve gerekli testleri yaptırıp tedavi ettirmelisiniz.
Ozlm_htc Su alerjisi degil de atopik dermatit olabilir mi bi onu arastırın isterseniz. Gecmis olsun ☹️
busramerve Aras-ve-Annesii ilk defa Duyuyorum acaba çok sıcak suyla yıkıyor olabilir misin canım? Ben de sıcak suyla yıkandığımda vücudumda alerji atar kaşınır bir saate geçer.
elmaliturtam Aras-ve-Annesii benim büyük kızımda vardı bende onda olana dek bilmiyordum su alerjisi 3 yaşında başladı yarım sene falan sürdü geçti o dönem alerji hapı bir merhem kullanmıştık ama hiç hatırlamıyorum malesef bizim kaynatılmış ılıtılmış su kullanarak geçti daha sonra elini yıkasa banyo yapsa egzama gibi kırmızı kırmızı büyük bebekler oluşuyordu su değdiği yer inşallah sizinde geçer tez vakitte. İçme suyunu kaynatıp kullanıyorduk o dönem
Aras-ve-Annesii elmaliturtam yaa gecti mi diyorsun yanii bazen banyo yaptiriyorm hic bi yerinde cikmiyi sadece ensede bi kac tane oluyo bazem gobek sirt kol da oluyi degisiyo sayisi coklugu bolgesi
Aras-ve-Annesii busramerve bende kendimden emin olmayip esime fwlan soruyorm canim hep sicak mi su diye ama denemek icin bayaaa ılik suyla yaptirdim yine olmusdi