Deletedmom626262 Kızlar 2 ay 17 günlük kızım var kalasında mukus ve çok az kan var meme+mama veriyorum neyden olabilir sizce yarın doktora götürücem ama bugün uyuyamam artık
Eyllull Deletedmom626262 canım benimde 25 günlük bebeğim kakası yeşil kanlı ve mukozalı geldi dr geçen hafta eğer böyle olursa süte alerjisi vardır dedi yarın soracağım bende
Fadimelina Deletedmom626262 bu gün aynı durumdan bebeğimin kakasini teste gönderdik parazit cikti 5 ay 23 günlük bebeğim heryere elini sürüp sürekli emdiği için ve su yoluyla bulasirmis banyo suyunu bile yutmasindan bulasirmis ama ateşi olmadığı için korkulacak bir durum değil dedi doktor
Arinmom Eyllull benim bebeğimde 2 ay 19 günlük kakasında mukus var kan görmedim ama belki gizli kan vardır bilmiyorum ama alerji olduğundan neredeyse eminim yarın alerji doktoruna gidecez bakalım hayırlısı🙏
Tortilla Deletedmom626262 anne sütünden ve mamadan. Doktora gtmenız lazm belkı ondan degıldir diyet uygulatır buyuk ihtimal. Tek süt degıl süt ve ürünleri. Belkı besin alerjıside olabılır
Arinmom Eyllull kakası mukuslu canım diyet yapmama rağmen komple mukus gürültülü kaka bazen domates tarzı asitli şeyler yediğimde pişik oluyor çok huzırsuz ve kilo alımı çok az
Fadimelina Deletedmom626262 teşekkür ederim 🙏 yo doktoru ilaç vermedi ateş yapmadığı için tedavi gerektirmez dedi bir test daha yaptilar onun sonucu 2 gün sonra çıkacak ona göre bekliyoruz şimdilik
paputmoms Deletedmom626262 süt ürünleri alerjisinden kaynaklıdır canım immünoloji(çocuk alerji) doktoruna götürmelisin
Arinmom Eniz1907 evet sadece anne sütü alıyor yani kilo alımı ondan dolayı mı bilmiyorum ama doktora götürdüm alerji maması verdi memeye ek olarak 14 gün boyunca kullanıcaz kilo almışsa rapor çıkarack doktor bakalım