Duhasoysal Ahmetustundag oğlum yok ama sağlıkcıyım sünnet e çok katıldm özel bi hastanede birlikte çalıştım Dr ne kadar erken o kadar iyi derdi hem iylşmesi anne bebek açısından bir hafta da glrlerdi knrtol e herşey normal e dönmüş.Bebek hareketldnkçe zorlaşıyo derdi hem işlem hem bakımı
Happybaby Ahmetustundag yok canım doğduğu hafta bile sünnet yaptıranlar var asıl hareketlenince sıkıntı ben 5 aylıkken yaptırdığımda acaba erken mi diye düşündüm 1 haftada iyileşti hem acısını da bilmiyor
Deletedmom324 Ne kadar erken o kadar iyi. İyileşme süreci hızlı. Zaten cerrahi uzman uygun olup olmadıgını da söylüyor.
Deletedmom324 yildirimfamily sakin olun ki stresiniz bebegınıze yansımasın. İlk gün zor evet ama hemen gecıyor. Ben hastanedeykem kacmaya calısmıstım , gecen hafta olduk biz de. Eve gelince de memede tuttum hep basını oksaya oksaya ninni soyleye soyleye. Vucudum tutuldu ama olsun ☺️
Nekwa Ahmetustundag Peygamberimizin sünnet-i 7 günlükken yaptırulmasidr Arkadaşlar saglik acısından bunun faydasını da belirtmiş zaten 😉 Simdiden kopkolay olsun inşallah minise😘
Deletedmom324 yildirimfamily Allah büyük dert veemesin. Ne hasta olanlar var. Öyle düşünün. Ben bu sekılde motıve oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sevgiler ❤️
DenizEfem yildirimfamily benimde oğlumda öyle olacak Allahım şifa versin ben hala cesaret edemiyorum 3 ay 27 günlük