KahramanAnne Kızlar çocuk cerrahı olması şart mı Üroloji doktoru da yapabiliyor değil mi? Siz kime yaptırdınız biz doğudayız burda çocuk cerrahı yok üroloji doktoru var😧
Meteninanne KahramanAnne arkadaşım 2 ayrı hastaneye sormuştu birinde genel cerrah diğerinde ürolog yapıyor demişlerdi kendisi üroloji doktoruna yaptırdı sonrasında da herhangi bir problem yaşamadı
Seboss12 KahramanAnne üroloji doktoru da yapıyor bizimkini üroloji yaptı hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür hemencik oldu bir
AybarsMomy KahramanAnne 4 ay 23 günlük oğlum. Cumartesi günü sünnet oldu üroloji doktoruna. Şimdilik bi sıkıntısı yok hatta ilk çişini yaptıktan sonra ağlamadı bile bir daha. Biz ondan daha çok korkuyoruz eşimle bişey olcak diye 🤭 oğlum acı falan yok ki yüzüstü dönüp emeklemeye çalışıyor ☺️
hilaliii Bebeklerde çocuk cerrahı yapıyormuş bize öyle dediler yoksa bende tanıdığım üroloğa yaptırmak istiyordum
KahramanAnne hilaliii Ya Buda ürolog var o yapıyormuş yaptıran hastalarında hep bebekler 3 aylık 5 aylık felan ama içimde bir şüphe oldu yine çocuk cerrahı olsa daha iyi olurdu sanki
Albayrakokur Bende genel certaha yaptrdım ürljiyi ilk defa duydum ama sünnet tecrübesi çok olması lazım
KahramanAnne Albayrakokur üroloji doktorumun baya tecrübesi var ama emin olamadım ya doğudayız ya birde
AybarsMomy KahramanAnne normal üroloji doktoru ama çok sünnet yapıyormuş . Bizim çocuk doktorumuz yönlendirdi. Genelde kendisinin muayene ettiği bebekleri aileler isterse o doktora yönlendiriyormuş. Amin sorunsuz atların inşAllah🤲☺️
SweetPaw KahramanAnne her ikiside yapabilir. Ürolojinin de sünnet dışında da çok fazla çocuk hastası oluyor zaten. Çok fazla çocuk hasta ameliyat ediyorlar. Çocuk cerrahları bu konuda daha iyi diye birşey yok. Oğlumun sünnetini ürolog yapmıştı.
Nrgs KahramanAnne çocuk cerrahının yapması daha iyiymiş ama bizimkini üroloji doktoru yaptı hem de başhekimdi güvendik yaptırdık bir sorun yaşamadık
Albayrakokur Tecrübeye sabit bişey aslında ben kndi adıma işi bilmesi önemli tabi ilgilenmeside çok önemliydi yavaş harekt nazikçe yapması falan çok önemli hepimiz içinde tabi o yüzden