ipekayann Merhabalar güzel anneler, 1 aylık oğlum için sleepy natural yenidoğan ıslak mendil kullanıyordum. Şimdi daha uygun birşey bakıyorum. Beyaz paket sensitive 90 li olanı kullanan varmı? Yada başka ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler ☺️
Deletedmom9 ipekayann Baby&me kullanıyorum doğduğundan beri e bebekte bulabilirsiniz. 3lü paketi 17 yada 18 TL sanırım.
Pnarferah ipekayann ben kullanıyorum ama 4 aya kadar yenidoğan kullandım şimdi 6 aylık bebeğim 2 aydır kullanıyorum ve bi sıkıntı olmadı güzel bence ama sizin için erken mi bilemedim.
Azrasmomm ipekayann ben ilk 6 aya kadar pamuk kullanmıştım sadece. E bebek te satılan Baby me marka pamuk . Suyla ıslatıp siliyordum . Öyle de yapabilirsiniz
Senyenisingaliba ipekayann ben pamuklu bez kullanıyorum baby me markası e bebekten alıyorum doktorumuz ıslak mendili önermedi yine de tercih sizin.
Senyenisingaliba ipekayann hayır sadece çeşmedeki su ile ıslatıyorum. Hafif nemli olacak şekilde totisini temizliyorum
Merve-miray ipekayann Kokusu çok güzel. Kızıma ondan kullandım ben çokta memnunum 24 tane almıştım her birinin içinde 90 tane var kızım 6 ay 17 günlük 1 paketi kaldı. Bu bitince sleepy zeytinyağlı olanını deneyeceğim 😌
yanlizanne ipekayann ben kullanıyorum doğduğundan beri 8aylik ..çok memnunum 24lu koli aldım tekrardan