minikkizim kizlar ek gidaya gectik 1 aydir falan kizima once sebzeyle başladığım halde asla yemiyor meyve puresi yogurt cok seviyor ama patates havuc kabak hicbisekilde yemiyor. zorlamiyorum bi kaç gun sonra tekrar deniyorum yine yemiyor. siz nasil yapiyosunuz. bu arada zeytinyagiya ekliyorum cok cok az belki tadi degisir diye bidekabiz olmasin diye. siz nasil veriyosunuz nasil yediriyosunuz
Balannesi minikkizim Benim oğlum hiç birşeye ağzını açmıyordu çok zorlamayın şu an ne yemek isterse onu verin ki tamamen soğumasın ve kaşık reddi olmasın. 9.ay dolduktan sonra kendi kendine yemeye başladı acele etmeyin canınızı sıkmayın illaki yiyecek😊
Rabia88 minikkizim kızıma püre hiç vermedim pütürlü başladım bulamaç tarzı karışımları sevmiyorum kahvaltı da sebzeleri rendeleyip peynir ve yumurta sarısı ile tost yapıp deneyin ya da sebze ile sevdiği meyveyi karıştırın böyle yapanları görmüştüm
minikkizim [bilinmeyen] Pütürlu sekilde vermedim ama hic surekli pure verdim. o yuzden simdi nasil devam edeceğini bilmiyorum. sebzeleri karistiripta verdim onuda yemedi genel olarak sebze yemiyor
CeyNur Balannesi aman allahim kasik reddi de mi oluyor 😱 Kizimla ilk once meme reddi yasadik simdide biberon reddi yasiyoruz artik allah korusun kasik reddini dusunemiyorum
hemsirebiranne CeyNur evet kaşık reddi kaşığı gördüğü an bas bas bağırma dönemi suan bende yaşıyorum Allahım sabır versin
Balannesi CeyNur Ah maalesef hepsini yaşadım ama kaşık reddi çok zor 🤦🏼♀️ Ne yaparsanız yapın tadına bakmıyor cunku ağzını kitliyor.
Gamzelim Benim oğlumda sebze püresi yemiyor fakat sebzeleri ayrı ayrı buharda pişirip elimle ezerek yediriyorum öyle yiyor