adm Taze bir başlık, taze bir başlangıç ile çekiliş akşamımıza başlayalım. Anketi de cevaplarsak güzel olur.
adm Çifte katılımları eledikten sonra çekilişi yapacağımız son listeyi ekledik. Çekilişe katılacak email adresi sayısı 21.763 oldu Excel kullanarak katılımcıları birden fazla kez karıştırdık. Böylece tüm koşullardan bağımsız tamamen şansı olanın kazanabileceği bir çekiliş yapmaya gayret ettik.
adm Şimdi her zaman olduğu gibi çekilişimizi google’ın “number generator” yani rastgele sayı üreticisi servisini kullanacağız. 1 ile 21.762 arasında toplamda 15 kere butona basarak sayı üreteceğiz. 10 tanesi asil, 5 tanesi ise yedek.
bett12 GulcanYldzdal aynen sayfayı yeniliyorum ki yeni atılmış bir mesaj vrsa göreyim..Bir yanım ben çıkarım beeehh diyorken siyer yanım hadi ln ordan bu kdr kişiden sana mı kaldı diyor 😂😂😂😂aynı durum sendede varmı
adm Krmbraaa sütunun başında email yazıyordu onu silince 1 eksildi çünkü 1 numara kazansa o zaman emaile vermemiz gerekecekti 500 TL, o bizi zorlardı😬
Seherronya adm ama keşke çift katılım hakkında bilgilendirme yapsaydınız . Mesala ben hamilede olduğum için happy momda kullanıyorum ve orada da görünce katıldım ama çift katılım kabul edilmiyormuş 🥺