Daha öncede post açmıştım kızım konuşmuyor diye yaklaşık 2 hafyadır tv telefon tablet sıfıra indirdik karantinaydı rapordu derken bol bol ilgilendim kızımla konuşma zamanı diye bir kitap tavsiye edildi onu aldım adeda nın setini hergün kitap okuyoruz sürekli konuşuyorum dolu dolu geçiyor günler herşeyi anlıyor ama bir türlü bu ne diye gösterdiğim şeyleri bize göstermiyor kendi canı ne isterse mini mini bir kuş ve sar makarayı şarkılarını söylerken hareketleriyle yapıyor ama gözün nerde kızım crvap yok kedi nerde cevap yok bildiğini biliyorum ama bazen aceba anlamıyormu diyorum konuşmasında bir değişiklik yok ama daha fazla ses çıkarmaya başladı ve daha önce ilgilenmediği kitapları çok güzel dinliyor oyuncaklarıyla daha gzl oynuyor aralıkta tam 2 yaş olcaz daha önceden günde 1 2 saat tv izliyordu bu arada babamız Türk değil evde birden fazla dil konuşuluyor… hadi konuşmaması bundan dicem ama dediklerimi her zaman yapmıyor sanki işine gelince anlayan işine gelmediğinde ankamayan neneler gibi😁 normalmi bu