Zynphafsa Besinlerin %90 ını kestik eğer hala devam ederse anne sütünü keseceğiz dedi doktor son Bir hafta verdi o kdr üzülüyorum ki memede uyur bnm kuzum güzel güzel emer.. Psikolojik olarak bittim 🤦♀️
eylulbebesi Zynphafsa alerji belirtileriniz nelerdi acaba? Bir de alerjiye rağmen emzirirseniz bebeğe ne gibi zararları oluyor?
Bellatrix Zynphafsa Kesinlikle emzirmeyi bırakmayın ne güzel emen bebeğiniz var allerjık bebekler için anne sütü daha önemli benim bebeğimde ciddi meme reddi olmasına rağmen uykuda vererek dewam ediyorum gittiği yere kadar çaba sarfediyorum
Zynphafsa eylulbebesi çoklu besin var bizde.. Yumurta süt süt ürünleri tavuk balık et tahin ceviz susam mısır pirinç buğday bunları tüketmiyorm.. Bebeğimin pişiği mukuslu kakası geçmiyor ara sıra da döküntüsü oluyor.. Ciddi bir zararı yok şimdilik şükür ama bulamıyoruz kesin net neye var gizli alerji 🤦♀️
Zynphafsa Bellatrix bizde de oldu meme reddi mücadele ettim bırakmadım asla bırakmakta istemiyorm lütfen dua edin alerjisi geçsin çok üzülüyorum
Bellatrix Zynphafsa Zamanla geçiyor merak etmeyin sabır gerekiyor zor bir durum ama geçecek inşallah hepimizin