Alminam https://www.e-bebek.com/kurumsal/ebebekte-subat-kampanyasi/?OM.OSB=anasayfa-subat-duyuru Linki kopyalayin e bebek sitesinden bakabilirsiniz hergun ayrı ürünlerde %28 indirim var.
Aysegulisaa54 Alminam of bileydim almazdım 180 lı bezi 160 aldım 115 düşmüş daha yeni aldım. E bebekten
Ipkdkn Alminam Gerçekten çok iyi 119 tl olan prima premıum care bebek bezi 86 tl’ye düşmüştü ve 3 koli aldım 🙈 kızlar kaçırmayın👌
Alminam @adm @NaimeYilmaz Konuyu sabitlesek hergün gün gün indirimleri paylaşsak sabitlesek nasıl olur?
Mom09 minikkizim fiyatlar o gün belli oluyor ama size tavsiyem gece 12 den sonra hemen yapın alışverişinizi çünkü hemen tükeniyor 😃
Bus_ra_ Hergün farklı bi üründe %28 indirim var aventin ürünlerinden tutun oyuncaklara buhar makinesine kadar sıkı takip etmek lazım
TgcDvc Ayaz33 al benden de o kadar tavana asılan arıyorum bende hepsi kapı aparatlı oraya assam cocuk bizden uzak kalıcak
Busrakocb sche evet ben çok memnunum kesinlikle iyiki almışım dediğim şeylerden yorumlara bakarak almıştım kesinlikle tavsiye ediyorum ben de inanılmaz rahatlık
theQueen Babymall sitesinde ve mağazalarında da Şubat ayı boyunca %30 indirim var hanımlar bilginize ☺️