Turna Dr.10 ml verdi ama çocuğun durumuna göre azalt yada çoğalt ayarını tutturmak bana kalmış başına böyle gelen varmı ne yapabilirim 1 yaşında oğlum bu arada baya kabızlık sorunu var
Turna Balkizlarim 5 ml bizim için o kadar az ki benim çocuğa 20 ml de zoraki yapıyor katı çıkarıyor 20 ml bile ne yapacam bilemedim
Turna mihrosum bizimki acaba çok kabız diye mi bayadır uğraşıyoruz bide o yüzden mi öyle dedi bize acaba
Turna mihrosum o zorladıkça ben zorluyorum artık kendimi o raddeye geldik 😂ama halen tık yok yavrum 3 saattir ıkınıyor 2 tatlı kaşığı vermeme rağmen 🙁
mihrosum Turna anında etki etmez canım. Bu ilacı bız aksam veriyorduk Dr sabah aksam demıstı ama biz aksamı kestik. Aksamları verince cok gaz yapıyor gece cok aglıyordu. Bu ilacı bende ıctm. Hamileyken falan. Aksam ıcerdım sabaha etki ederdı
becamemom Biraz zaman verseniz. Yani yapmiyor diye ayni günde dozu arttirmadiniz degil mi? Kilosuna gore vermisti biz dr
Turna becamemom yok dr ayarlamasını sen yap dedi 10 ml yazmıştı ilk günlerinde 10 ml ile yapamadı arttırdım şuan 20 ml yaptık ¾ gündür zorluyor halen kendini daha sonraki günler için daha fazla arttırmam sanırım onu sordum