Tugcesilam Merhaba anneler ben yeni dogum yaptım 1 günlüğüz ama şöle bi sorunuzmuz var sag memeyi rahat alıyor emiyor ama sol memeyi öle emmiyor neden axaba böle bişey yaşayan oldumu hatta yalancı meme vermek zorunda kaldımm
EMINARDAM Tugcesilam sen ısrarla vermeye devam et bizde bir aylık olduk alıştı artık ilk hafta hiç almıyordu ben zorla veriyordum alıştı artık
duzenlianne Tugcesilam hangi memeyi tutuyorsa aynı pozisyonda diger memeyi verin yani ayakları sizin belinizin arkasına gelecek şekilde alttan destek verin. Bizde de öyle sıkıntı vardı emzirme danışmanlığı aldım o şekilde tuttur Dedi
Epifenomen-gkc Tugcesilam benim bebeğim de solu almadı ilk hep ters geldi ona sağ tarafı aldı pozisyon değiştirdil sürekli almasına uğraştık ama ne yaptıysam almadı 20 günden sonra kendiliğinden almaya başladı
Tugcesilam Dyguak turmuyor vallahi yalancı meme tutturuyoeum onu emerken cıkarıp gögsümü veriyorum oda 5 dkka napıcam bilmiyrmm zamanla tutarmı acaba
Tugcesilam EMINARDAM aaa süper ozaman vallahi belkş tam sütte gelmiyordur hatta mecbur yalancı meme verdim napim onu veriyorum sonra hemen onu cıkarıp gögsümü veriyorum
nickimikili Tugcesilam benim oğlumda sağı almazdı bir çok nedenden kaynaklanabilir örneğin süt daha zor geliyor olabilir sağım yapın azalmasın mastit olmamak için muhakkak bunun dışında benim oğlum hala sol memeyi tercih eder bazı çocuklar öyledir bende uyuklamaya başlayınca sağ memeyi veririm böyle böyle alışıyorlar