Cankayaesra 3 aylık bebeğim akciğer enfeksiyonu oldu aranızda geçiren var mi doktor antibiyotik yazdı ama hiç içime sinmiyor vermek çünkü çok küçük 🥺 ama bu sefer ilerler diye de korkuyorum 😔😔😔
CemileF Cankayaesra antibiyotiğini kullan canım. Enfeksiyon şakaya gelmez. Bağırsak florasını korumak için doktorundan prebiyotik önerisi de al. Geçmiş olsun. Allah başka hastalık vermesin ne hastalıklar var küçücğk bebeler meler kullanmak zorunda kalıyor ne ameliyatlar geçiriyor. Tedavini aksatma. İnşallah biran önce iyileşir.
Ryhnmhmtuna Cankayaesra meraba uzun zaman geçmiş ama bi şey sormak istiyorum size öncelikle çok geçmiş olsun şu an ben çocuğum da aynı şekilde balgam öksürük doktor enfeksiyon dedi aqumentin yazdı siz ne kullandınız antibiyotik
Rumos Canim 2ay önce bebeğim geçirdi 2gun hastanede yattık antibiyotik kullandı beş günlük geçti evde ne yaptıysak geciremedik.
Rumos Cankayaesra ilerlemişti beni ki 2hafta kullanmadığım ilaç kalmadığı için bide beslenmiyodu hiç bı şekilde o yüzden gittim canim.
Cankayaesra CemileF haklısın canım bende bunları çok düşünüyorum inan 😔 rabbim tüm şifa bekleyen çocuklara şifa versin inşallah 💓💓