MihrimahRabia Hanımlar 1 haftadır göğsüm yumuşadı sert degil eskiden süt dolardı anlardım smdi süt dolsa bile çoook az sertlik oluyor sebebi nedir süt azalması falan mı yoksa zaten hep sert olmaz mı bebeğim 4 gun sonra 2 aylık oluyor
Kamile1903 MihrimahRabia benim bebeğim de 43 günlük yumuşama ben de de var, kanalların açılmasıyla ve bebeğin daha fazla emmesiyle alakalı diye düşünüyorum 🥶 ilk zamanlar çok sertlik oluyordu ve ağrı yapıyordu o yüzden günlük ılık duş alıyorum onun da etkisi var diye düşünüyorum
Hulya_ MihrimahRabia Sütünüz azalmadı bir süre sonra süt kanalları genişleyip süt üretimi için düzene giriyormuş o yüzden yumuşuyormus benimde 2. Aydan sonra öyle oldu ama sütümde azalma yok içiniz rahat olsun 😊
sehrikarabulut MihrimahRabia benimde 21 günlük bebeğim var gögüslerm çok yumuşadı eyvah sütüm gitti heralde dedim ilk zamanlarda çok sertti dokunmya korkar olmuştm ağrısından biraz içim rahatladı😊
Elf-b MihrimahRabia bir süre sonra yumuşuyormuş göğüsler, süt azaldı demek değilmiş forumlarda yazmışlardı, üzülmeyin 😊